Supruga Brucea Willisa dirnula sve emotivnom objavom...i to na vrlo važan dan (SLIKE)

Bruce Willis i Emma Heming Willis slave 16. godišnjicu braka. Glumčeva supruga iskoristila je ovu priliku da se oglasi na Instagramu.

Supruga Brucea Willisa dirnula sve emotivnom objavom...i to na vrlo važan dan (SLIKE) Instagram/Emma Heming Willis
29. 12. 2023

Supruga holivudskog glumca Brucea Willisa, koji boluje od demencije, Emma Heming Willis obilježila je 16. godišnjicu braka podijelivši na Instagramu dvije njihove romantične fotografije, na kojima su 45-godišnja manekenka i njezin 68-godišnji suprug nježno se ljube i grle na egzotičnoj destinaciji. Nakon objave svom je dugogodišnjem dragom uputila pune riječi. "16 godina s ovim posebnim muškarcem. Moja ljubav i obožavanje prema njemu samo raste", izrazila je osjećaje glumčeva supruga.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis)

"Volim te", "Čestitam godišnjicu", "Divna obitelj", "Sretan je što te ima", "Neka ti nova godina bude puna čarolije i čuda", odgovorili su joj pratitelji komentarima na objavu.

Glumcu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija, a izvori bliski glumcu nedavno su potvrdili da se njegovo stanje pogoršava.

"Bruce ima dobrih i loših dana, ali posljednja dva mjeseca imala su puno više loših nego dobrih dana", stoji u Weekly. Mediji je potvrdio da je obitelj bila zabrinuta koliko mu je vremena preostalo. Glenn Gordon Caron, koji ga je posjetio, ranije je rekao da je glumčeva bolest uznapredovala.

"Osjećam da zna tko sam u prve tri minute razgovora. Više ne govori, prije je bio strastveni čitač, ali sada je od toga odustao. Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kada ti si s njim, poznaješ Brucea i zahvalan si što je tu, ali radost je nestala u njemu," rekao je. ali njegovi obožavatelji i dalje su zabrinuti za njega.

 
Što je frontotemporalna demencija?

Frontotemporalna demencija (FTD) je rijedak oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija je okrutna bolest za koju mnogi od nas nikada nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Kod osoba mlađih od 60 godina , to je najčešći oblik demencije i rašireniji je nego što mislimo jer su ponekad potrebne godine da se dijagnosticira. Danas je još uvijek neizlječiv pa se nadamo da će se to promijeniti u nadolazećim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će se mediji proširiti svijest o bolesti, što treba više istraživanja", objasnila je prije nekog vremena u priopćenju njegova obitelj.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.