Bogu hvala, živ je! Bio je na 9. katu kad se zgrada srušila i imao je sreće, jer njegovih 6 suigrača i dva suca su poginuli

"Rečeno mi je da je Christian Atsu bio na devetom katu zgrade koja se srušila s još devet igrača i dva suca. Tri igrača i jedan sudac su spašeni. Čelnici kluba su na mjestu događaja i potraga se nastavlja. Naš brat će biti dobro. Ako Bog da. Vjerujmo.", napisao je na Twitteru ganski novinar Saddick Adams!

Bogu hvala, živ je! Bio je na 9. katu kad se zgrada srušila i imao je sreće, jer njegovih 6 suigrača i dva suca su poginuli chris..atsu / instagram
6. 2. 2023

31-godišnji nogometaš Christian Atsu bio je jedan od mnogih zarobljenih pod ruševinama u Turskoj, javili su tijekom dana turski mediji ne znajući je li živ. Svijet je molio za nogometaša Gane koji je večer uoči potresa bio strijelac pobjedničkog gola za svoju momčad. Zabio ga je u 97. minuti utakmice protiv Kasimpase. Na stadionu je zavladalo neopisivo zadovoljstvo, a Ganac je bio heroj. I opet je heroj, jer mnogi su ga bili već pokopali. Našli su ga s tek lakšim ozljedama i izvukli iz ruševina nebodera.

 

Atsu je bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea koji je od prošlog ljeta u turskom Hataysporu.

CHRISTIAN ATSU, nogometni reprezentativac Gane i nekadašnji igrač Porta i Newcastlea, bio je jedan od niza sportaša za kojima se tragalo nakon što su dva razorna potresa pogodila jug Turske i Siriju.

Prvi je sa sretnom viješću izašao na Twitteru ganski novinar Saddick Adams. Napisao je da je pred nama "dugo mučenje", za koje vjeruje da će "završiti dobrim vijestima", a potom dodao: - Prebačen je u bolnicu. Rečeno mi je da je Christian Atsu bio na devetom katu zgrade koja se srušila s još devet igrača i dva suca. Tri igrača i jedan sudac su spašeni. Čelnici kluba su na mjestu događaja i potraga se nastavlja. Naš brat će biti dobro. Ako Bog da. Vjerujmo."

Potom su i turski zvaničnici potvrdili da je pronađen i da je živ. Ima ozljedu desne noge i problema s disanjem, zbog čega je prebačen u bolnicu, potvrdili su engleski i portugalski mediji.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.