Tužno, Christian Atsu, bivši nogometaš Chelseaja, Newcastlea, Porta..., pronađen mrtav u turskim ruševinama

Nažalost, ipak je mrtav! Vijest je objavio njegov agent Murat Uzunmehmet koji je na Twitteru objavio da je nogometaš iz Gane pronađen i da je mrtav. Tako su prekinute nade da je napadač Hatayspora ipak živ. 

Stizale su oprečne vijesti o njegovoj sudbini, a sada je prekinuta svaka nada.

Tužno, Christian Atsu, bivši nogometaš Chelseaja, Newcastlea, Porta..., pronađen mrtav u turskim ruševinama chris..atsu / instagram
18. 2. 2023

Foto: Christian Atsu / Instagram

Tužne i tragične vijesti stižu nam iz Turske. Bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea, 31-godišnji Christian Atsu, pronađen je u ruševinama nakon potresa koji je prošli tjedan pogodio Tursku, ali nažalost nije preživio, javljaju turski mediji .

 
Vijest je objavio njegov agent Murat Uzunmehmet koji je na Twitteru objavio da je nogometaš iz Gane pronađen i da je mrtav.

 
 
Iako je svega nekoliko sati nakon potresa kružila glasina kako je Atsu pronađen, brzo su mediji demantirali tu informaciju. Ganski nogometaš dan prije potresa bio je jedini strijelac u 1:0 pobjedi Hatayspora nad Kasimpasom u turskoj Superligi.

Zabio je pobjedonosni gol za svoju momčad samo koji sat prije razornog potresa, a bivšeg igrača Porta, Chelsea i Newcastlea tražili su pod ruševinama u potresom stradaloj Turskoj.
Turski mediji još pred sedam dana javljali su da je jedan od mnogih zarobljenih ispod ruševina poznati nogometaš. Svako malo stizale su oprečne informacije o njegovoj sudbini, a sad je ona nažalost potvrđena.

Karijeru je započeo u Porta, iz kojeg je 2013. godine prodan u Chelsea. U Londonu se nije naigrao, bio je na brojnim posudbama, a naposljetku ga je otkupio Newcastle te se ondje zadržao od 2016. do 2021. godine. U Tursku je stigao početkom ove sezone iz saudijskojg Al-Raeda. Za reprezentaciju Gane zaigrao je 65 puta i u devet je navrata bio strijelac.

Igrao je za velike. Atsu je bivši nogometaš Porta, Chelseaja i Newcastlea koji je prošlog ljeta potpisao za turski Hatayspor. Atsu je u nedjelju u 97. minuti postigao pobjednički gol u turskoj Superligi i donio tri boda Hataysporu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.