Severinin bivši svekar javno je potvrdio ono što su mnogi već dugo sumnjali o pjevačici

Severina se davno već rastala, a njen bivši svekar sada je ispričao takvu istinu o njoj. - Lijepih je sjećanja puno više nego loših, kazao je Dragan Kojić.

3. 11. 2023
1/2

Hrvatska pjevačica Severina prije nekog vremena bila je u braku s Igorom Kojićem, a ona i njegov otac Dragan Kojić čak su zajedno nastupali na pozornici, jer je i on vrlo popularan glazbenik u Srbiji. Severina je o svom svekru i svekrvi u javnosti uvijek govorila s poštovanjem, a na svom je Instagramu više puta objavila kako zajedno provode slobodno vrijeme te kako i kod kuće rado zapjevaju. No, ta vremena sada su prošla, Severina je već neko vrijeme službeno razvedena, a o bivšem suprugu nikada nije javno govorila, pa nismo doznali pravi razlog razvoda. No, Igorov otac sada je ispričao ponešto o svojoj bivšoj snahi i potvrdio ono što su mnogi već slutili. Nastavi čitati...

Instagram/Severina (Posnetek zaslona)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.