Danijela o ljubavnoj sreći koju je pronašla nakon Graša: "Kuha senzacionalno!"

LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC - Jako je svestran - rekla je popularna pjevačica i auturica najčitanije knjige "Tuširanje duše" o novom odabraniku, policijskom inspektoru.

Danijela o ljubavnoj sreći koju je pronašla nakon Graša: "Kuha senzacionalno!" Instagram/Danijela Martinović
14. 11. 2023

Već smo izvijestili da se nakon prekida s pjevačem Petrom Grašom, s kojim su proveli zajedno dugih 25 godina, a sada je u braku s Hanom Huljić, za  kriminalističkog inspektora zagrijala Danijela Martinović.

Josip Plavić je dvije godine mlađi od nje, otkrila je prije nekog vremena, no upoznali su se kada je na društvenim mrežama prijavila krađu identiteta, a slučaj je vodio upravo Plavić. No iako pjevačica i njezina nova ljubav ni na koji način ne skrivaju, već su nekoliko puta uhvaćeni kako izmjenjuju nježnosti na javnim mjestima. Danijela je već podijelila fotografiju s njim na društvenim mrežama, malo je suzdržanija u intervjuima i samo otkriva tu i tamo koji detalj o odabraniku.

Tako je bilo i u aktualnom intervjuu koji je dala za časopis Jana. S novinarkom Sonjom Javornik razgovarala je ponajviše o svojoj nedavno objavljenoj autobiografiji "Tuširanje duše" koja je u Hrvatskoj oborila rekorde čitanosti, jer je postala najčitanija domaća autobiografija, a na kraju razgovora nekoliko je riječi posvetila i svojoj ljubavi sreća.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Martinović (@danijelamartinovicofficial)

"Partnerstvo je jedan od motiva na platnu života. Prekrasan motiv koji će stati u sliku samo ako je cijela slika lijepa, a jest - lijepa", bila je tajanstvena u prvi mah. Na pitanje je li njezin Josip zanimljiv muškarac, na kraju je odgovorila:

- "Josip je vrlo svestran. Dugo je imao svoj rock bend za koji je i skladao. Ima adrenalinski park u blizini Zagreba i senzacionalno kuha."

Dakle, ljubav, barem u njenom slučaju, ide kroz želudac.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.