Kći Charlieja Sheena ulazi u industriju za odrasle: Što kaže njezin slavni tata?

Bivši holivudski zavodnik koji je često koristio usluge lakih dama vjerojatno nije pretjerano impresioniran profesionalnom karijerom svoje 19-godišnje kćeri koja se predstavlja kao seksualna radnica.
 

Kći Charlieja Sheena ulazi u industriju za odrasle: Što kaže njezin slavni tata? Sami Sheen / Instagram
13. 6. 2023

Starija kći američke filmske zvijezde Charlieja Sheena i njegove bivše partnerice, glumice Denise Richards, prije godinu dana šokirala je javnost kada se pridružila online platformi Only Fans, koja je poznata ponajviše po plaćenim sadržajima za golicanje. Sada je na TikToku otkrila kako se priprema za posao seksualne radnice te objavila koje estetske zahvate na svom tijelu namjerava obaviti u skoroj budućnosti.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ✩ sami sheen ✩ (@samisheen)

"To se nije dogodilo pod mojim krovom"

Sami Sheen otvorila je svoj profil na Only Fans u ožujku 2022., kada je napunila 18 godina. Njezin otac američkim je medijima tada rekao da ne odobrava njezinu odluku. "Ali budući da to ne mogu zaustaviti, pozvao sam je da ostane elegantna, kreativna i da ne žrtvuje svoj integritet." Dodao je kako Sami sada ima 18 godina i živi s majkom te zaključio: "Ovo se nije dogodilo pod mojim krovom", prenosi People.Richards je također odgovorio na Sheenove izjave, ne slažući se da ona Samijina odluka ovisi o tome u čijoj kući živi u. “Sve što ja kao roditelj mogu učiniti je usmjeravati je i vjerovati njezinoj prosudbi, ali ona sama donosi odluke”, rekla je. Sami je o odnosu s majkom progovorila i na Instagramu, gdje je na pitanje znaju li roditelji za njen Only Fans profil odgovorila potvrdno i dodala da joj je majka "iznimna podrška".

Nakon cijele polemike u javnosti, Denise Richards također je odlučila otvoriti svoj račun Only Fans kao vrhunac svega. Nije poznato je li Charlie imao što reći o tome.

Puno veće sise i zahtjevna operacija

Sami se, međutim, sada očito odlučila još više upustiti u 'blagu' pornografiju. U snimci koju je u četvrtak podijelila na TikToku opisala je sebe kao seksualnu radnicu i otkrila da planira povećati grudi i trajno lasersko uklanjanje dlačica kako se ne bi morala tako često brijati. "Jednostavno ne mogu podnijeti brijanje cijelog tijela svaki put kad moram na posao. To je tako iritantno", rekla je.
 

@samisheen hehehe #grwm #work #makeup #sworker ♬ original sound - ✩ sami ✩

Charlie Sheen i Denise Richards bili su u braku između 2002. i 2006. godine, a razlog njihovog prekida bili su uglavnom Sheenovi brojni skokovi preko ograde. Osim 19-godišnjeg Samija, zajedno imaju i 18-godišnju kćer Lolu.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.