BBC: - Njihova majica predstavlja sve, tako i igraju i njihovoj gladi nema kraja. Birane riječi pune hvalospjeva

Kakva samo čestitka najbolje i najautoritativnije svjetske TV postaje koja je najbolje opisala pobjednički karakter hrvatskih nogometaša i njihov odnos spram crveno bijelih kvadratića.

“Hrvatskoj gladi nema kraja”, piše BBC u kratkom komentaru nakon utakmice. “Kvalitetu igrača Hrvatska razvija iz godine u godinu. Njihova majica predstavlja sve, tako i igraju i njihovoj gladi nema kraja.”

BBC: -  Njihova majica predstavlja sve, tako i igraju i njihovoj gladi nema kraja. Birane riječi pune hvalospjeva hns_cff/instagram
20. 9. 2023

Najuglednija TV svjetska postaja biranim je riječima punim hvalospjeva opisala drugo uzastopno plasiranje među tri najbolje svjetske nogometne reprezentacije.

Napisali su: - “Hrvatskoj gladi nema kraja”, piše BBC u kratkom komentaru nakon utakmice. “Kvalitetu igrača Hrvatska razvija iz godine u godinu. Njihova majica predstavlja sve, tako i igraju i njihovoj gladi nema kraja.”https://teleskop.hr/hrvatska/bbc-najbolje-opisao-pobjednicki-karakter-vatrenih-njihova-majica-predstavlja-sve-tako-i-igraju-i-njihovoj-gladi-nema-kraja/

Evo što su još prenijeli:

Treći plasman Hrvatske među prva tri na Svjetskom prvenstvu ima "zlatni sloj", rekao je izbornik Zlatko Dalić nakon što je njegova momčad ostvarila pobjedu u play-offu nad tvorcem povijesti Marokom.

Dalićeva momčad bila je viceprvak Francuske prije četiri godine i potvrdila je svoj status jedne od elitnih nogometnih nacija s još jednim trećim mjestom koje je išlo uz ono koje su osigurali u svom natjecateljskom debiju 1998. godine.

U bjesomučnom otvaranju Josko Gvardiol doveo je Hrvatsku u vodstvo nakon sedam minuta sjajnim udarcem glavom, ali je Achraf Dari izjednačio samo dvije minute kasnije glavom iz blizine.

Mislav Oršić je u raskošnoj sekundi za Hrvatsku zakucao preko vratnice tri minute prije poluvremena i snažno udario, odbijenim udarcem u bočnu mrežu nakon prekida.

Drugo poluvrijeme nije se moglo mjeriti s energijom uzbudljivog uvodnog razdoblja i Maroko nije uspio doći do izjednačenja jer je uspješna kampanja završila uzastopnim porazima.

Dalić je rekao: “Osvojili smo brončanu medalju i ona ima zlatni sjaj, kao da smo večeras osvojili zlatnu medalju.

"Borba za treće mjesto i poraz bila bi katastrofa. Ovo je kraj ciklusa, kraj putovanja. Moji igrači nisu štedjeli napore i to je ono za što radimo."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.