- Dalić je limitiran kao nogometni znalac! Tresne novinar i ostane živ, a Vatreni osvojio srebro i broncu i najuspješniji je hrvatski trener svih vremena

Sasuo drvlje i kamenja na trenera koji je veći od trenera svih trenera! Sramotan napad novinara na Zlatka Dalića: - On je limitiran kao nogometni znalac. Teški ziheraš. Drugi mu kroje momčad i malo je visoko poletio. Ako se Hrvatska ne plasira na Europsko prvenstvo mislim da će dati otkaz”, rekao je Pajvot i dodao kako ne bi plakao da ode!

- Dalić je limitiran kao nogometni znalac! Tresne novinar i ostane živ, a Vatreni osvojio srebro i broncu i najuspješniji je hrvatski trener svih vremena Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
20. 10. 2023

Snimio: Sanjin Strukić / Pixsell

Komentator Sport kluba Josip Juraj Pajvot govorio je na N1 televiziji bez imalo respekta o najtrofejnijem hrvatskom treneru Zlatku Daliću. Proglasio ga je glavnim krivcem za poraze protiv Walesa i Turske.

“Sada se pokazuje da je Ivan Perišić možda bio i najključniji igrač naše reprezentacije. Mogli smo i morali smo bolje igrati protiv Turske i Walesa. One nisu nekakve europske velesile. Mogu se izgubiti utakmice, ali mi smo igrali katastrofalno. Mi nismo stvarali prilike”, rekao je komentator Sport kluba Josip Juraj Pajvot, koji je zatim odgovorio i na pitanje voditeljice o tome tko je kriv.

 
 Sigurno je jedan od glavnih krivaca Zlatko Dalić

Jednostavno se pokazuje da je on limitiran trener. Naravno, njegovi rezultati to opovrgavaju jer je čovjek drugi i treći na svijetu”, rekao je komentator dodajući da Hrvatska nije bila dobra ni na Svjetskom prvenstvu u Kataru i da smo imali dosta sreće. Zatim je govorio i o tome treba li Dalić dati otkaz.

“Ako se Hrvatska ne plasira na Europsko prvenstvo mislim da će dati otkaz”, rekao je Pajvot spočitavajući Daliću što je nedavno rekao da tijekom vođenja reprezentacije nije napravio nijedan krivi potez.

“Malo je poletio visoko. Mi u sportu znamo odnosno puno se priča o tome da on puno ne odlučuje o reprezentaciji i da konce vuku neki igrači”, rekao je Pajvot ipak priznajući da je Dalić odličan motivator i da ima visoku socijalnu inteligenciju, prenosi i Teleskop.hr https://teleskop.hr/hrvatska/sramotan-napad-na-dalica-on-je-limitiran-kao-nogometni-znalac-teski-ziheras-drugi-mu-kroje-momcad-i-malo-je-visoko-poletio/?fbclid=IwAR2yZyDvzaDoJ10v54TcUeEmc6qHXKEwX3pxZd_qmRdOInvbIw5Q6gVIKuA

“Dalić je limitiran kao nogometni znalac. I stojim iza toga. On je ziheraš. Fali mu malo hrabrosti.”, rekao je Pajvot zaključujući da ne bi plakao da Dalić ode.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.