Otvoren festival vina "Valentinovo na Jelačiću"

Promotivni i prodajni festival vina "Valentinovo na Jelačiću", otvoren je danas na glavnom gradskom trgu 

Otvoren festival vina "Valentinovo na Jelačiću" Grad Zagreb
14. 2. 2019

"Neka Valentinovo u vašim obiteljima bude svaki dan". Poručio je to zagrebački gradonačelnik Milan Bandić okupljenima na manifestaciji "Valentinovo na Jelačiću", promotivnom i prodajnom festivalu vina, otvorenom danas na Trgu bana Josipa Jelačića.

Naglasivši da i sam proizvodi vino, Bandić je kazao da se taj posao, baš kao i svaki drugi, mora raditi s puno ljubavi. "Ako još niste zaljubljeni, danas vam je idealan dan da se zaljubite", poručio je Bandić. 

"Valentinovo na Jelačiću", podsjetimo, održava se u organizaciji Grada Zagreba i Ministarstva poljoprivrede. Građanima će se u okviru festivala predstaviti 50-ak proizvođača vina iz cijele Hrvatske, a danas će uz svaku kupljenu bocu vina građani dobiti i ružu, kao simbol ljubavi.

Najavivši još jednu vinsku manifestaciju, "Vina od davnina", koja će se održati u travnju, pomoćnik ministra poljoprivrede Zdravko Tušek svima je poželio da se zaljube u hrvatska vina.

Na otvaranju festivala istaknuto je i da Grad Zagreb različitim potporama već niz godina pomaže i sufinancira proizvodnju vina te razvoj vinogradarstva i vinarstva na zagrebačkome području. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.