Ženevski salon ponovno otkazan! Pandemija kosi i nekad najglamuroznije događanje. I ne samo na godinu dana!

Već treću godinu zaredom organizacijski odbor salona automobila u Ženevi najavio je da se događaj neće održati. I premjestili ga na 2023.
 

Ženevski salon ponovno otkazan! Pandemija kosi i nekad najglamuroznije događanje. I ne samo na godinu dana! GIMS
11. 10. 2021

Salon u Ženevi bio je jedna od prvih žrtava nove epidemije koronavirusa 2019. Kao i većina drugih sličnih događaja u prvoj polovici 2020., i sljedeći je otkazan. Pa, sada možemo sa sigurnošću reći da organizatori već osjećaju posljedice dugog COVID -a. Objavili su da su napustili organizaciju i otkazali događaj treću godinu zaredom - pet mjeseci unaprijed.

Možemo li se brinuti za budućnost salona?

Maurice Turrettini, predsjednik Odbora salona u Ženevi, mi moraju se suočiti sa činjenicama i stvarnošću: pandemija još nije pod kontrolom i još uvijek predstavlja prevelik rizik za događaj takve veličine koji se događa u interijerima poput Međunarodnog sajma automobila u Ženevi. ”Sandro Mesquita, generalni direktor na salonu automobila u Ženevi, kaže da bi se kriza oko opskrbe čipovima mogla protegnuti i sljedeće godine, teško se posvetiti događaju udaljenom manje od šest mjeseci.

Mi ovu odluku vidimo kao odgodu, ne kao definitivno zbogom

Ipak, Turrenttini je uvjeren da je to još uvijek za Ženevu ne znači kraj: "Mi ovu odluku vidimo kao odgodu, a ne kao ostavku." Istodobno je uvjeren da će se događaj 2023. vratiti jači nego prije 2019. Nijemci su ipak uspjeli organiziran je u Frankfurtu, ali to se dogodilo u vrijeme kada su barem epidemiološki uvjeti bili relativno stabilni.
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.