Novi Peugeot Partner Furgon

Novi Peugeot Partner osnažuje poduzetničku ambiciju i sposobnost djelovanja korisnika te omogućuje savladavanje onog što se čini nemogućim.

26. 2. 2019

Povezivanje korisnog s ugodnim, izlazak na cestu svaki dan s istim entuzijazmom, optimizacija vremena, zajamčena sigurnost te robusnost u svakoj situaciji, ponuda je koju je marka Peugeot namijenila poslovnim korisnicima predstavljanjem novog Peugeot Partner Furgon na tržište lakih gospodarskih vozila.

Serijski opremljen sustavom PEUGEOT i-Cockpit®, neviđen u klasi, novi Peugeot Partner Furgon pruža novo iskustvo vožnje u okruženju koje pridonosi većoj produktivnosti.

Peugeot stoga započinje pravu revoluciju u segmentu furgona učinkovitim, dinamičnijim i prostranijim pristupom, savršenim spojem polivalentnosti uporabe i užitka vožnje, koji čini samu srž Marke.

Energičnog dizajna, praktičan i elegantan, novi Peugeot Partner opremljen je potpuno novom ponudom sustava za pomoć u vožnji, iste razine kao novije limuzine. Izdvajamo Surround Rear Vision sustav, koji omogućuje pregled mrtvih kutova putem ugrađenih kamera.

Zahvaljujući dimenzijama koje se savršeno uklapaju u segment, većoj udobnosti te dosad najpraktičnijem i najmodularnijem tovarnom prostoru, ovo je vozilo pravi mobilni ured, koji djeluje poticajno i oslobađa od stresa.

Novi Peugeot Partner osnažuje poduzetničku ambiciju i sposobnost djelovanja korisnika te omogućuje savladavanje onog što se čini nemogućim.

Na hrvatsko tržište lansira se od ožujka 2019. s dvije razine opremljenosti Comfort i Comfort Pack, nosivosti od 650 kg do 1000 kg, s 1.6 BlueHDi motorima 75 i 100 KS te duljinama L1 i L2.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.