Hyundai objavio prve skice 4. generacije Santa Fea koji ima premijeru u Ženevi

Korejski proizvođač teaserom podgrijava atmosferu pred premijeru novoga Hyundaija Santa Fea na salonu automobila u Ženevi, koji počinje 6. ožujka

28. 1. 2018

Prema jednoj "zamračenoj" slici teško je predvidjeti kompletan dizajn novoga modela, ali, ako je vjerovati Upravi, korejski proizvođač odlučio je igrati na kartu atraktivnosti. To je zapravo i logično, jer napredak koji je pokazao prvotno Tucson, a kasnije i Kona, daje mu za pravo da nastavi u hrabrome ritmu.
Danas se Hyundai kupuje i zbog izgleda, što se do prije nekoliko godina nije često događalo. U svakome slučaju, novi Hyundai Santa Fe bit će ozbiljan igrač u segmentu velikih SUV-ova. Uz već dokazane "vrline" glavni aduti bit će napredna tehnologija i već spomenuti dizajn. Funkcionalnost i pouzdanost ionako nikada nisu bili upitni, a prostranost izvedbe sa 7-sjedala privući će obitelji s malom djecom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.