EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati 4. generacija Santa Fea, koji Hyundai predstavlja 6. veljače u Ženevi

Nakon prije nekoliko dana objavljenoga tizera, koji nije otkrivao ništa drugo osim siluete najvećega korejskog SUV-a, iz Ulsana su stigle i prve prave fotografije/skice koje potpuno otkrivaju novi Santa Fe... Detalji će curiti sve do Ženeve, koja počinje 6. ožujka

EKSKLUZIVNO: Ovako će izgledati 4. generacija Santa Fea, koji Hyundai predstavlja 6. veljače u Ženevi press
31. 1. 2018

Prema jednoj "zamračenoj" slici teško je bilo predvidjeti kompletan dizajn novoga modela, ali je sada sve jasno. Hyundai je izašao i s prvim pravim slikama/skicama prednjeg i stražnjega dijela svoga najvećeg SUV-a. Četvrta generacija Santa Fea je tu! Nakon prije nekoliko dana objavljenoga tizera, koji nije otkrivao ništa drugo osim siluete najvećega korejskog SUV-a, iz Ulsana su stigle i prve prave fotografije/skice koje potpuno otkrivaju novi Santa Fe... Detalji će curiti sve do Ženeve, koja počinje 6. ožujka.
Ako je vjerovati Upravi, korejski proizvođač odlučio je igrati na kartu atraktivnosti. To je zapravo i logično, jer napredak koji je pokazao prvotno Tucson, a kasnije i Kona, daje mu za pravo da nastavi u hrabrome ritmu.
Danas se Hyundai kupuje i zbog izgleda, što se do prije nekoliko godina nije često događalo. U svakome slučaju, novi Hyundai Santa Fe bit će ozbiljan igrač u segmentu velikih SUV-ova. Uz već dokazane "vrline" glavni aduti bit će napredna tehnologija i već spomenuti dizajn. Funkcionalnost i pouzdanost ionako nikada nisu bili upitni, a prostranost izvedbe sa 7 sjedala privući će obitelji s malom djecom.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.