Netflix najavio povratak serije ''Sabrina, mala vještica'', ali u mračnijoj verziji!

Nakon višemjesečnog nagađanja, seriju o najpopularnijoj vještici gledat ćemo na Netflixu!

Netflix najavio povratak serije ''Sabrina, mala vještica'', ali u mračnijoj verziji! archiecomics.com
1. 12. 2017

Popularna tinejdžerska vještica vraća se na male ekrane! U originalu serije ''Sabrina The Teenage Witch''  glavnu junakinju utjelovila je Melissa Joan Hart, i to vrlo uspješno, jer bila jedna od najpopularnijih serija devedesetih godina.

No, ovaj put riječ je o malo drugačijoj, mračnijoj verziji. CW je planirao pustiti seriju kao eventualni spinoff "Riverdaleu", ali na veselje mnogih, to se ipak nije dogodilo. Iza serije stoji Berlanti Productions u suradnji s Warner Brooms, a priča o Sabrini dolazi iz stripa "Archie Comics", koji su stvorili Roberto Aguirre-Sacasa Robert Hack.

Sabrina će se u remakeu serije boriti s činjenicom da je pola smrtnik, a pola vještica, braneći pritom svoju obitelj i svijet od sila zla koje mu prijete. No, neće biti tako nevina i dječja kakvu smo je gledali, već je ipak riječ o ozbiljnijoj i pomalo ''strašnijoj'' verziji.

Odabir glavne glumice nije poznat, kao ni datum izlaska serije.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.