Slomljeni princ Harry: Stigao prekasno u Balmoral

Članovi britanske kraljevske obitelji pohrlili su na imanje u Škotsku kako bi se oprostili od kraljice Elizabete II. No jedan od njezinih unuka, koji joj je zadavao najviše problema, nije stigao na vrijeme.

Slomljeni princ Harry: Stigao prekasno u Balmoral Twitter/duchessofpoms/Bobo/fotomontaža
9. 9. 2022

Princ Harry,  suprug Meghan Markle bio je u njihovom britanskom domu u Windsoru, čim je doznao za sve lošije zdravstveno stanje kraljice Elizabete II., otišao je u Škotsku, gdje su neki članovi obitelji koji su bili s kraljicom već bili skupila, kad je umrla. U Škotsku su krenuli već ujutro kada su ih liječnici obavijestili da je zdravstveno stanje Elizabete II. Harry je također uspio doći do imanja gdje je Elizabeta ljetovala, ali je zakasnio da se oprosti s njom jer je kraljica već umrla, prenosi Page Six. Sudeći prema paparazzo fotografijama, princ je bio shrvan viješću o smrti britanskog monarha.

Meghan Markle nije se mogla pridružiti princu Harryju, a Kate Middleton ostala je u Londonu na dječjem prvom danu škole. Harry i Meghan isprva su planirali zajedno otići u Škotsku, no onda su te planove morali promijeniti zbog naglog pogoršanja Elizabethina zdravlja.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.