Tik Tokerica pjeva o toliko nam dragom liku i to posve drukčije, očaravajuće i zanosno

Sve popularnija zagrebačka pjevačica Dorotea Prosnik objavila je božićnu pjesmu i spot "Djed Mraz zna".

Tik Tokerica pjeva o toliko nam dragom liku i to posve drukčije, očaravajuće i zanosno arton.music.arton / Dorotea Prosnik
4. 12. 2023

Dorotea Prosnik je studentica ekonomije u Zagrebu, a publici je poznata po svom hitu „Mijenjaš me“, a vrlo je  popularna i na TikToku na kojem učenicima i studentima pomaže kako učiti te je stoga mlađoj generaciji poznata kao jedna od najuspješnijih hrvatskih tiktokerica.

O pjesmi „Djed Mraz zna“, čiji su autori Alen Orlić i Ivan Mikulić, kaže da ju je osvojila jer je jako vesela i jer je riječ o božićnoj pjesmi ljubavne tematike. „Tekst je lako pamtljiv te mi od prvog slušanja ne izlazi iz glave, a vjerujem da će se i publici svidjeti jednako kao i meni.“

Dorotea ističe da je na snimanju videospota bilo jako zabavno te da je i sam spot zabavan za gledanje jer ima priču sa šaljivim elementima.

Dorotea je bila i jedna od sudionica pjevačkoga natjecateljskog showa SuperStar u kojem je svojim pjevanjem oduševila članove žirija: Severinu, Tončija Huljića, Niku Turković i Filipa Miletića. 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.