VIDEO BMW X2 - ulazak na mala vrata među najslavnije, kamufliran na Milano Fashion Weeku

BMW je iskoristio najveću svjetsku modnu svetkovinu i već tri dana lobardijskim središtem paradira najmanjim novitetom s oznakom X,  i to zamaskiran - BMW X2 Digital Camouflage @Milan

VIDEO BMW X2 - ulazak na mala vrata među najslavnije, kamufliran na Milano Fashion Weeku BMW
24. 9. 2017

Nije prošlo ni dva tjedna od frankfurtskog salona, a BMW-e je opet iznenadio. Tko bi rekao da nije ispucalo sve novitete, na njemu jednom od najvažnijih sajmova automobila?

BMW X2 Digital Camouflage @Milan

Ni manje ni više jedan zamaskirani uradak poslali su iz BMW-a da krstari Milanom i to tijekom najčuvenijeg svjetskog modnog događaja, onoga koji se održava u Milanu od 20. do 25. rujna. Riječ je o BMW-u X2, najnovijemu Sports Activity Coupéu, koji je ujedno najmlađi član spektakularne obitelji X.  Kako kažu u BMW-u, malen je no spreman za «urbanu džunglu». I dok većina konvencionalnih proizvođača deklarira svoje slične proizvode pod egidom crossover, za BMW je to Sports Activity Coupé.

Atletska silueta noviteta sama progovara kamo stremi, a dolazak na Milano Fashion Week, pa još kamufliran, otkriva karte. Napisali su još Digital Camouflage, što ne znači ništa drugo nego smišljenu, a nikako spontanu kamuflažu. U BMW-u su naprosto odlučili promociju jednog od najmanjih nabildanih modela s povećanim volumenom na mala vrata uvući među slavne. Puca ravno na mlade, poduzetne, pametne i uspješne ljude, kojima je BMW-ov duh blizak, a potreba za nečim novim izražena... Sa stilom prometuje milanskim prometnicama, a žuta u kombinaciji sa sivom i crnom bojom izaziva pažnju, no ne otkrivaju u BMW-u sve. Uza sve to tvrde kako upravo X2 trasira ne samo buduće linije ove bavarske kompanije, već i jedan posve novi urbani koncept. Ekstravangantan je i sportski, dinamično dizajniran, a prava je nepoznanica što skriva ispod poklopca motora.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.