Maska sa šest očiju za novi crossover iz Munchena najvidljivija je promjena na posve novom BMW-u X4

Stigao je posve novi gorostas u srednjoj klasi i to u premium izvedbi, koji su u Bavarskoj okitili kao i druge svoje X modele drukčijim imenom i klasom te tvrde kako to nisu obični crossoveri već rasni i obavezno 4x4 Sports Activity Coupei, a nude individualnost, dinamičnost, inovativnost...

Maska sa šest očiju za novi crossover iz Munchena najvidljivija je promjena na posve novom BMW-u X4 BMW
16. 2. 2018

U malo manje od četiri godine prodano je oko 200.000 primjeraka modela BMW X4 i došlo je vrijeme ne samo da ga se osvježi već i iz temelja nadogradi, uljepša, tehnološki usavrši... Stigao je potpuno novi BMW X4 koji naglašava "karakter" značajno povećanom dinamikom, izvanrednim dizajnom, dodatno profinjenim premium ambijentom unutrašnjosti, najsuvremenijim sustavima pomoći vozaču i najsuvremenijim tehnologijama povezanosti. Usto, dinamična i ekstravagantna linija coupea dodatno je istaknuta dodavanjem dva modela BMW M Performance.

Dizajn: dinamičke proporcije i sportski stil

Dizajn vanjštine potpuno novoga BMW-a X4 je ogledni primjerak mišićave dinamike i autoritativne prisutnosti. Čiste površine i visokokvalitetni moderni detalji predvode ovu ažuriranu interpretaciju nepogrešive X4 estetike. X4 preuzima ulogu atraktivnoga sportaša u obitelji BMW X, a u sredini upečatljivoga prednjeg kraja je velika BMW maska u trodimenzionalnom izgledu. Dvostruka LED prednja svjetla s dinamičkim konturama, kao i vodoravna svjetla za maglu, formiraju lice (masku) sa šest očiju, prepoznatljivo za modele BMW X.

Unutrašnjost: Sportski karakter s modernim, premium osjećajem

Unutrašnjost potpuno novoga BMW-a X4 odiše suvremenim, premium osjećajem u kombinaciji s očaravajućom dinamikom. Redizajnirana sportska sjedala sa smjelo oblikovanim bočnim ojačanjima i zaštitama za koljena na bočnim stranama središnje konzole dopunjuju osjećaj sportskoga duha. 

Klijenti će moći birati između tri benzinska i četiri dizelska motora prilikom lansiranja postupno novoga BMW-a X4 ili ubrzo nakon toga, a sve varijante modela usmjeravaju snagu motora na cestu pomoću prijenosa Steptronic s osam stupnjeva prijenosa, s ručicama za mijenjanje na volanu i inteligentnim pogonom na sve kotače BMW xDrive, kao standardom.
Potpuno novi BMW X4 ima značajno povećanu okretnost u kombinaciji s visokim stupnjem udobnosti vožnje, zahvaljujući tehnologiji šasije koja je sustavno poboljšana i obrađena za specifične zahtjeve kupea za sportske aktivnosti te težištu nižem nego u modela BMW X3. Standardna specifikacija obuhvaća ne samo ovjes M Sport i Performance Control, funkciju kontrole performansi, već i promjenjivo sportsko upravljanje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.