Nova ljubav kontroverznog pjevača Rammsteina: voli 40 godina mlađu ženu (FOTO)

40 godina razlike, ufff!!! Frontmen grupe Rammstein Til Lindemann prvi put se javno pojavio sa svojom novom djevojkom nakon optužbi za seksualni napad.

Nova ljubav kontroverznog pjevača Rammsteina: voli 40 godina mlađu ženu (FOTO) til lindemann / instagram
22. 12. 2023

60-godišnj Til Lindemann upravo završio solo turneju u Parizu. Šećući sljedeći dan gradom, kontroverzna zvijezda izgledala je opuštenije no ikad. Razlog tome je relativno jednostavan: Lindemann navodno ima novu djevojku, au šetnji Parizom cijelo se vrijeme držao za ruke s mladom plavušom, prenosi portal oe24. Par je ruku pod ruku prošetao do božićnog sajma nakon kasnog doručka u luksuznom hotelu The Westin Paris Vendome
.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joelle Marie Jaracz (@joellejrz)

40 godina razlike, ufff

Njegova družica je 20-godišnja Joelle Marie Jaracz, njemačko-poljska manekenka i influencerica. Joelle se na svom Instagram profilu voli pojaviti gola i lagano odjevena. Djevojka studira ekonomiju i govori četiri jezika.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joelle Marie Jaracz (@joellejrz)

Njenih 100.000 pratitelja prilično je podijeljeno oko njezine veze s Lindemannom. Nisu svi oduševljeni tako velikom razlikom u godinama. Jaracz i Lindemann navodno su zajedno nekoliko mjeseci. Pjevača je nekoliko puta posjetila u stanu u Berlinu i redovito ga prati na koncertima. Na svom je profilu objavila i fotografiju s pozornice u Parizu, a zaljubljeni par u četvrtak je zajedno privatnim zrakoplovom otputovao natrag u Berlin.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.