Sin Michaela Schumachera s Lailom Hasanović, novom djevojkom koja vuče korijene iz BiH: "Oni su kao Ken i Barbie" (FOTO)

24-godišnji Mick Schumacher, koji je bio uz oca kada je prije gotovo 10 godina doživio tešku nesreću na skijanju, u središtu je pozornosti zbog svoje nove ljubavi s ljepoticom iz Srebrenice.

Sin Michaela Schumachera s Lailom Hasanović, novom djevojkom koja vuče korijene iz BiH: "Oni su kao Ken i Barbie" (FOTO) Mick Scumacher / Instagram
17. 8. 2023

Mick Schumacher, sin legendarnog trkača Formule 1, krenuo je očevim stopama jer je i on trkač. U sezoni 2020. mladi je Nijemac osvojio svjetsko prvenstvo u F2, a potom je u sezoni 2021. debitirao u F1 s Haas F1 Teamom.

Mladić je nedavno na svom Instagramu objavio crno-bijelu fotografiju s lijepom manekenkom Lailom Hasanović, koja živi i radi u Kopenhagenu, a porijeklom je iz Srebrenice u Bosni i Hercegovini. Svoju vezu s Lailom konačno je potvrdio preslatkom fotografijom s odmora i time pomalo razočarao svoje brojne obožavateljice.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Plavokosi par, za koji nije nedostajalo komentara ispod objave da "izgledaju kao Ken i Barbie", upoznao se na Grand Prixu u Belgiji. Hasanović je 2019. bila u finalu izbora za Miss Universe Danske, a kako prenose strani mediji, često posjećuje rodnu Srebrenicu.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Mick trenutno još živi s majkom Corinnom i sestrom Ginom na obiteljskom imanju u Švicarskoj. Kada je imao 14 godina, on je bio taj koji je bio sa svojim ocem kada je doživio strašnu nesreću na skijanju. Michael Schumacher je 29. prosinca 2013. pao i udario glavom u stijenu dok je prelazio izvan staze na skijaškoj stazi iznad Méribela u francuskim Alpama. Unatoč tome što je nosio skijašku kacigu, zadobio je tešku ozljedu glave. Liječnici su tada objasnili da bi najvjerojatnije umro da nije nosio zaštitnu opremu. Njegovo zdravstveno stanje i danas je pomalo obavijeno velom tajne.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.