Pogledajte kako je Severina izgledala prije 30 godina: Podignuta frizura, čupave obrve...

Kad sada stane na pozornicu, samouvjerena je zvijezda, no nije uvijek bilo tako.

Pogledajte kako je Severina izgledala prije 30 godina: Podignuta frizura, čupave obrve... Instagram/Severina
10. 10. 2023

Severina danas se smatra pravom modnom ikonom i prekaljenom pjevačicom s velikom estradnom kilometražom. Njezini su koncerti dobro posjećeni jer uvijek priredi nezaboravan show - kako glazbeno tako i modno, jer nerijetko na svojim nastupima zna iznenaditi vrlo biranim i trendi stajlinzima koji ubrzo postaju pravi hit među modnim entuzijastima. izgleda sjajno i svaki put kad ona On objavi svoju fotografiju na Instagramu, pokupivši oduševljenje i odobravanje. Smatraju je jednom od najljepših zvijezda, a iako ima 50 godina, izgleda barem desetljeće mlađe. Ne krije da je jako predana brizi o svom dobrom i mladolikom izgledu te odličnoj fizičkoj kondiciji, pa čak i kada zakorači kroz vrata svog doma i izađe u grad, voli sve poglede zalijepiti. su na njoj. Tako je nedavno u rodnom Splitu oduševila dugom haljinom nalik na prsluk koju krasi remen s pepita uzorkom.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

No, nije oduvijek tako izgledala - njezin je imidž bio sasvim drugačiji prije 30 godina, na početku njezine karijere. Pa baš u skladu s trendovima koji su tada vladali. Na jednom od svojih tadašnjih nastupa - u splitskom hotelu Marjan, davne 1989. godine - imala je frizuru u punđu, a obrve su joj bile puno gušće nego danas.Tada je imala 17 godina i tek je popravljala put do vrha showa. Sigurno je se mnogi od vas ne sjećaju ovakve, zar ne? Video u nastavku na YouTubeu je pogledalo više od 100.000 ljudi, što dovoljno govori da interes za njezine početke još uvijek traje.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.