Pogledajte njenu prelijepu haljinu koja stoji vrtoglavih 8000 eura

Vauuuu, odista je božanska! Glamurozna haljina prestižnog brenda Yves Saint Laurent koja stoji nevjerojatnih 8 tisuća eura.

Pogledajte njenu prelijepu haljinu koja stoji vrtoglavih 8000 eura Instagram/Severina
2. 1. 2024

 Severina mnogima privlači poglede zbog svog fantastičnog izgleda, no ovaj put pažnju je privukla njezina prekrasna večernja haljina za koju je platila... pa, poprilične tisuće eura.

Severinu smo posljednji put gledali u Hrvatskoj show Superstar, ali sada je došlo vrijeme za finale. Severina impresionira stajlingom, a mi smo pronašli fotografiju na kojoj je pokazala da je odabrala glamuroznu haljinu prestižnog brenda Yves Saint Laurent koja košta čak 8 tisuća eura.Her Royal Highness YSL haljina, napisala je ispod fotografije. , u kojem nije skrivala oduševljenje zbog haljine.

Pogledajte njenu odjeću koja stoji 8000 eura:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Za finale Superstar showa odabrala je i prekrasnu, elegantnu haljinu Solace London. Riječ je o haljini bez naramenica koja naglašava dekolte, a krase je ružičasti rukavi s volanima. Konačna haljina stoji oko 1395 eura.

Pogledaje još ovu odjeću. Koja vam je najljepša?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Za oko nam je definitivno zapela crvena elegantna haljina koja je uistinu posebna. Haljina ima duge rukave, plisiran prednji dio, široki izrez i cvjetni detalj sa strane. Kombinirala ju je s štiklama u odgovarajućoj boji.

Zar nije čudesna?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 
Severina je u najdužoj ovogodišnjoj noći nastupila u Kotoru i naravno da je izazvala oduševljenje. Nije tajna da se cijene ovakvih nastupa kreću od 50.000 do više od 100.000 eura, zbog čega su rijetki glazbenici koji u novogodišnjoj noći ostanu kod kuće. Poznato je i da je Severina prije nekoliko godina novogodišnji nastup u Poreču naplatila oko 50 tisuća eura, što znači da se cifra s godinama samo povećavala.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.