Severinina elegantna bijela haljina koju je nosila na Božić jedini je komad koji vam treba za posebne prilike

Jedina iznimka su vjenčanja.

Severinina elegantna bijela haljina koju je nosila na Božić jedini je komad koji vam treba za posebne prilike severina/instagram
13. 1. 2023

Prvih dana nove godine Severina nam je servirala odličan primjer slojevitosti, tj. odjevena u nekoliko slojeva odjeće, a samo nekoliko dana prije zadivila je svojim možda najljepšim stajlingom dosad. Na Božić je u udobnosti vlastitog doma odjenula prekrasnu dugu bijelu haljinu golih ramena koja utjelovljuje sofisticiranost, ženstvenost i modu. Na njoj se prije svega vidi poseban kroj gdje se u gornjem dijelu isprepliću nabrani elementi, a u donjem dijelu haljina lijepo pada uz tijelo, kako i priliči komadu idealnog A kroja.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Njezin izbor modnih dodataka također bi se mogao ocijeniti desetkom, jer je popularna pjevačica nosila zlatne špicice, dok se za nakit odlučila za srebrne. Okrugle naušnice zajedno s minimalističkom ogrlicom samo su dodatno skrenule pažnju na gornji dio stajlinga i povezale ga u cjelinu, a Severina se iu make upu držala klasične elegancije koja je bila svojevrsni spoj prirodnog i formalnog , a isto se može reći i za njezinu blago nakovrčanu kosu.frizuru. Manikura je bila tamnocrvena u duhu blagdana, a dobra vijest je da ovakva haljina pristaje mnogim tipovima tijela pa je odličan izbor za mnoge žene. U trenutku formalne modne dvojbe ovaj look stoga može biti izvrstan putokaz.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.