Severina sve zaprepastila dekolteom do pupka: Za takav izrez treba hrabrosti!

Severina Vučković "Ljepotica" obradovala je svoje pratitelje na Instagramu novim fotografijama s odmora u Francuskoj, gdje uživa već nekoliko dana.
 

Severina sve zaprepastila dekolteom do pupka: Za takav izrez treba hrabrosti! Instagram Severina
21. 6. 2024

 
Ovaj put svojim je pratiteljima omogućila da zavire u luksuzno turističko odredište Biarritz, gdje je pozirala u bijeloj haljini s dekolteom do pupka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Uz fotografije je Severina citirala svoju uspješnicu Dalmatinka riječima: "...ali treća je bila borba", što u prijevodu znači "...ali treća je boja bijela", aludirajući tako na boju svoje.  Obožavatelji su je obasuli komplimentima: "Kako ti dobro stoji ova haljina!", "Najljepša si", "Divna dama", "Fantastična", "Ljepotica", samo su neki od brojnih pozitivnih komentara.

 Severina je prije toga oduševila pratitelje fotografijama iz poznate vile Magnan, gdje je pokazala da joj društvo u Francuskoj pravi dugogodišnji kolega i prijatelj Davor Grgin.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.