Sjećate li se još Susan Boyle? Danas je bogatija za 22 milijuna funti i izgleda bolje nego ikad

Njezin debitantski album I Dreamed A Dream postao je najprodavaniji debitantski album u Ujedinjenom Kraljevstvu svih vremena, a Susan je jedna od najuspješnijih natjecateljica Britain's Got Talent s 19 milijuna prodanih albuma.

U proteklih 13 godina mnogo se toga promijenilo u životu Susan Boyle.
 

1. 12. 2022

61-godišnja škotska pjevačica Susan Boyle proslavila se kada je 2009. godine pred milijunima gledatelja Britain's Got Talent showa otpjevala pjesmu I Dreamed a Dream iz mjuzikla Les Misérables, a u samo 72 sata skupila je 2,5 milijuna pregleda na YouTubeu.

Član žirija Piers Morgan bio je u šoku nakon njezine izvedbe: "Bez sumnje to je bilo najveće iznenađenje kojem sam svjedočio u posljednje tri godine ovog natjecanja. Bila je nevjerojatna, nevjerojatna izvedba. Ja sam u šok."

"Mislim da je to bio najveći poziv na buđenje svih vremena. Bila je privilegija slušati to," dodala je sutkinja Amanda Holden. Susanina audicija preko noći je postala viralna diljem svijeta, a Susan je uspjela stići sve do u finalu, da bi ga pobijedila nevjerojatna plesna skupina Diversity.

 

Susan Boyle nastavila je snimati svoj debitantski album, I Dreamed A Dream, koji je postao najprodavaniji debitantski album svih vremena u Velikoj Britaniji, a Susan je bila jedan od najuspješnijih natjecatelja na Britain's Got Talent. Do danas je prodano 19 milijuna albuma.

U proteklih 13 godina mnogo se toga promijenilo u životu Susan Boyle.

Susan Boyle izgradila je karijeru, zaradila više od 22 milijuna funti, a još uvijek je živjela skromnim životom. Iz svoje male kuće u Lothianu, u kojoj je odrasla, nikada se nije maknula, iako si je lako mogla priuštiti luksuznu vilu s bazenom, a od skupih materijalnih stvari priuštila si je samo bundu, klavir i upute za vožnju. ispit, koji ipak nije uspjela položiti. Njezin se izgled također dosta promijenio. Svi misle da nikada nije izgledala bolje nego danas.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

U veljači 2020. priznala je uglednim medijima da je primila brojne ljubavne i bračne ponude. Unatoč svemu, ona ostaje sama. Novinama je ipak otkrila da je posljednji put bila s muškarcem prije više od šest godina: "Misliš li da izlazim s muškarcima? Mlađe žene bi mogle izlaziti, ali nemam vremena za to. Lijepo je što ti "Pitali su me ovo. Bio sam na spoju u Americi prije šest godina. Spoj je trajao točno 45 minuta. Otišao sam na masažu u hotelski spa centar i tamo sreo liječnika s kojim sam otišao na ručak. nikome to nije spomenula, pa se ona moj tim uspaničila jer su mislili da sam oteta. Imala sam nastup te večeri. Bio je fin dečko, ali nije bio pravi za mene. Stvarno se nisam mogla nositi s tim veliku odgovornost", rekla je Boylova medijima.
 

https://www.instagram.com/p/BvuCy-OlGd_/?utm_source=ig_web_copy_link

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.