Britney Spears je napokon slobodna. Zaručila se za Sama Asgharija, stvara i osmišljava nove pjesme ispred ogledala u kupaonici

Američka zvijezda Britney Spears optužila se svog oca za iskorištavanje te najavila je da će se u novoj godini posvetiti novim projektima, objavio je američki portal ET (Entertainment Tonight). Pjevačica, koja se proslavila kao tinejdžerica, na slobodi je od studenog, kada je kalifornijski sud konačno ukinuo skrbništvo nad njom i njezinom imovinom njezinom ocu Jamesu Spearsu.
 

Britney Spears je napokon slobodna. Zaručila se za Sama Asgharija, stvara i osmišljava nove pjesme ispred ogledala u kupaonici Britny Spears FB
3. 1. 2022

Četrdesetogodišnja pjevačica posebno je oduševljena novonastalom situacijom. Napokon sama može odlučivati ​​o svojoj karijeri i privatnom životu. Otvorena je za razne poslovne prilike, već je dobila dosta ponuda, ali zasad je još sve otvoreno, napisao je portal ET. Pjeva novu pjesmu u svojoj kupaonici. Pjevačica, koja se prije nekoliko mjeseci zaručila za svog dugogodišnjeg partnera Sama Asgharija, snimku je komentirala riječima: “Nova pjesma na djelu”.

Britney Spears je kao dijete nastupala i pjevala, a proslavila se 1999. godine izdavanjem svog prvog albuma ... Baby One More Time. Godine 2007. nakon brojnih problema u privatnom životu doživjela je živčani slom u javnosti. Zbog nekoliko događaja koji su svjedočili o njenom lošem psihičkom stanju, skrbništvo, što se činilo kontroverznim ili barem neuobičajenim, preuzeo je njezin otac. Ubrzo se vratila nastupima i izdala tri albuma, nastupila u raznim televizijskim emisijama i napravila glazbenu rezidenciju u Las Vegasu. No, u siječnju 2019. objavila je da otkazuje nastupe do daljnjega, a sve je glasnija oko skrbništva. U emotivnim sudskim svjedočenjima i na društvenim mrežama tvrdila je da je regulacija njezina skrbništva okrutna te optužila svog oca i druge za iskorištavanje sustava.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.