Titova unuka ima više od 50 godina, ali izgleda tako mladoliko. Otkrila je svoju tajnu

Tako lijepa, a ima 54 i k tome je ponosna unuka svjetski poznatog državnika iz Kumrovca. Ona je uspješna redateljica, a uz to je i vrlo atraktivna dama.

Titova unuka ima više od 50 godina, ali izgleda tako mladoliko. Otkrila je svoju tajnu sandra šimunović / pixsell
1. 9. 2023

Foto: Sandra Šimunović/pixsell

Titova unuka Saša Broz aktivna je na društvenim mrežama, gdje povremeno podijeli djelić svog života. Nedavno je oduševila prizorima iz Beča, grada koji je svojedobno u komentaru opisala kao svoj drugi dom. Sada 54-godišnjakinja, obožavatelji su odmah primijetili da izgleda mladoliko.

"Beč je grad mojih snova - rekao je Mozart. P.S. I moj", napisala je i pobrala brojne pohvale pratitelja. Jedan od pratitelja ju je u komentaru zamolio da otkrije tajnu kako izgleda sve mlađe. Brozova je bez oklijevanja odgovorila da je to genetika i dodala da ne radi ništa posebno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

Svoju vitalnost vjerojatno imamo dobrim genima, no veliku ulogu u tome igra i način života - pravilnom prehranom i redovitom tjelovježbom svakako možemo pomoći da se svi osjećaju bolje i izgledaju svježije, osim toga, zna se i odjenuti. Često nosi crnu odjeću, no zna je oživjeti nekim modnim dodatkom.

Ovaj put to je učinila cipelama na punu petu srebrne boje, kao i ružem za usne jarke, crvene boje. Kosa joj je crvenkasta, a ten joj je svijetli, pa crna na njoj stoji baš elegantno.

Unuka Josipa Broza ima kćer Saru na koju je jako ponosna i uživa u njezinom društvu. Sara je umjetnica kao i njena majka, jer je završila studij slikarstva, ali se bavi i scenografijom.

Ste že videli novo fotografijo Titove pravnukinje? Poglejte, kakšna lepotica je!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.