Titova unuka Saša Broz objavila idiličnu obiteljsku fotku s tatom Mišom Brozom i mamom Mirom

(FOTO) Tito im nije ostavio ništa osim prezimena! Skladna obitelj za mnoge velikog državnika, a za nerijetki i velikog diktatora. Rijetka fotografija sina Josipa Broza Tita dospjela u javnost! Nakon završetka diplomatske karijere o njemu se nije znalo mnogo... Najmlađi sin Tita, Aleksandar Saša Broz, rođen je u braku s drugom suprugom, Mariborčankom Hertom Haas, čije je prezime preuzela Titova praunuka i kćer prelijepe i pametne redateljice Saše Broz.

Titova unuka Saša Broz objavila idiličnu obiteljsku fotku s tatom Mišom Brozom i mamom Mirom Saša Broz / Instagram
2. 11. 2023

Aleksandar Mišo Broz, najmlađi sin Josipa Broza Tita, ima već 82 godine. Njegovu posljednju fotografiju na društvenim mrežama objavila je kći Saša Broz. Na fotografiji je s kćeri i 81-godišnjom suprugom Mirom, a uz fotografiju obitelji unuka Tita napisala je: "Njih dvoje su sve", dodavši kako je ponosna na obitelj, prenosi N1 https://n1info.si/novice/svet/javnost-ga-le-redko-vidi-kako-je-danes-videti-sin-josipa-broza-tita-foto/?fbclid=IwAR1rku3UClFgMBvvC97yZdIZD2ZUaOMywU7KRIxeFiXvm_jYm_etOZMIF6g. 54-godišnja kazališna redateljica u ožujku je za hrvatski magazin Gloria o sebi i svojoj obitelji ispričala: "Moraš se znati voditi kroz godine, ali obitelj je uvijek tu da ti pokrije leđa. Danas mladi ljudi često svoje uzore pronalaze u utjecajnim ljudima, umjesto da sami sebi budu influenceri. Mladi, i ne samo oni, imaju potrebu svoj ukus, potrebe i želje povjeriti nekome tko je plaćen da nešto reklamira, a ne sebi. Koristim svoje društvene mreže gotovo isključivo za predstavljanje svog rada, najavu novog projekta ili datume svojih nastupa."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Broz (@brozsasa)

 
Posljednjih desetak godina rijetko se pojavljivao u javnosti

Najmlađi sin Tita rođen je u braku s drugom suprugom, Mariborčankom Hertom Haas. Aleksandar Mišo Broz krenuo je očevim stopama - okušao se u politici i ekonomiji. Nekoliko godina obnašao je najviše dužnosti u energetskoj kompaniji Ina, a nakon osamostaljenja Hrvatske postao je prvi savjetnik hrvatskog ministra vanjskih poslova, a radio je i kao opunomoćenik ministra u hrvatskim veleposlanstvima u Rusiji i Egiptu te kao hrvatskog veleposlanika u Indoneziji, javlja N1. Posljednjih desetak godina rijetko se pojavljivao u javnosti.

Burno ljubezensko življenje Josipa Broza Tita: je bila med njegovimi ženami tudi Slovenka?

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.