Princ William oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon dijagnoze njegove supruge, spomenuvši drugu ženu

Princ William prekinuo je šutnju na društvenim mrežama, progovorivši prvi put otkako je njegova supruga princeza Catherine objavila da boluje od raka.
 

Princ William oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon dijagnoze njegove supruge, spomenuvši drugu ženu princeandprincessofwales/instagram
11. 4. 2024

Princ William podijelio je osobnu poruku na službenom Instagram računu koji dijele on i princeza, zahvalivši nogometašici Rachel Daly na njezinim nezaboravnim nastupima s engleskom ženskom nogometnom reprezentacijom, Lionesses, dok je poželio više golova za Aston Villu. Poruku je potpisao inicijalima W.
 

Nogometašica engleskog kluba Aston Ville i članica pobjedničke momčadi Europskog prvenstva 2022. nedavno je objavila povlačenje iz međunarodnog nogometa. Princ William, koji je uz sve svoje službene obveze i vatreni nogometni navijač te je predsjednik FA-a od 2006. godine, redovito posjećuje klupske utakmice i finala FA kupa. Trenutačno sa suprugom i troje djece slavi dane nakon Uskrsa dok se obitelj prilagođava
  dijagnozo princeze Catherine.

U emotivnom videu koji je objavila na Instagramu krajem ožujka, princeza je objavila da je njezina produljena odsutnost povezana s nedavnom dijagnozom koja je sada stavlja u ranu fazu liječenja raka. Istaknula je da je ovo "izuzetno teško razdoblje" za njezinu obitelj, ali se osjeća "dobro i jače svakim danom". Kralj Charles, kojem je također dijagnosticiran nepoznati oblik raka, također je izrazio ponos na princezu zbog njezine hrabrosti da progovori o svom stanju.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.