S mirisom voća, s mirisom cvijeća "časti" nas kompanija po kojoj se nerijetko nazivaju parfemi - ovo je nova "kolonjska voda" na moderan način

Već 230 godina parfumerija 4711 postavlja standarde u području Eaux de Cologne, a sad su osmislili sjajnu novu mirisnu kreaciju 4711 Remix Green Oasis, voćno-cvjetnog miksa.

S mirisom voća, s mirisom cvijeća "časti" nas kompanija po kojoj se nerijetko nazivaju parfemi - ovo je nova "kolonjska voda" na moderan način MÄURER & WIRTZ
15. 3. 2024

Već 230 godina parfumerija 4711 postavlja standarde u području Eaux de Cologne. A već 13 godina 4711 oduševljava prestižnom markom Acqua Colonia koju u njezinim laganim kompozicijama inspiriraju pojedinačni sastojci iz prirode. Najpoznatiji svjetski parfimeri, poput Nelly Hachem-Ruiz, Daphné Bugey, Fanny Bal i Gezom Schön stvorili su jedinstvene, dugotrajne mirisni svjetove.

Parfemi nastali u sudjelovanju s prirodom najbolji su i jedini izbor, stil života...

...odabir onih vrijednosti koje ukazuju na njenu održivost, na sklad koji vlada. Istraživati nepoznata mjesta, stjecati nove dojmove i izgubiti se u prirodi – što ima ljepše? Istraživači trendova potvrđuju ono što već dugo osjećamo u sebi. Priroda sve većem broju ljudi nudi protutežu svakodnevnici.

Naime, ondje pronalazimo sebe i crpimo snagu za optimalan razvoj svoje osobnosti. Brojni osjetilni podražaji u prirodi natječu se za pozornost pažljivog promatrača. Igra boja, suptilni zvukovi i ne manje važno veličanstveni mirisi – ljepota mnogih krajolika pokazuje se i u njihovom mirisu. Tako svaki čovjek ima potpuno vlastito mjesto na kojem se osjeća dobro i koje odgovara njegovoj biti. To uvjerenje poslužilo je parfumeriji "4711" kao inspiracija da isječke krajolika koji oduzimaju dah uhvati u ekskluzivnoj zbirci 4711 Remix Green Oasis!

Nakon svih ovih povijesnih mirisnih avantura stiže moderan, mladenački i nadasve osvježavajući proizvod!

4711 Remix Green Oasis

Tvoj miks za uzbudljivo ljeto s osvježavajućim početkom!

 

Ljeto, sunce – i avanture na Baliju

Stojiš na rubu vodopada usred pulsirajuće džungle. Voda pod tvojim nogama svjetluca. Lagani vjetar prolazi kroz tvoju kosu, a zrak je ispunjen čistom radosti. Nova mirisna kreacija 4711 Remix Green Oasis je voćno-cvjetni miks koji te odvodi upravo na takvo mjesto! Bilo da želiš istraživati nove avanturističke lokacije ili jednostavno doživjeti dašak odmora u svojoj svakodnevici, novo 4711 Remix izdanje Green Oasis pruža ti ultimativni osjećaj odmora s akvatičnim akordima. Dostupno u trgovinama od travnja 2024!

Recept za tvoje savršeno ljeto: Happy – loud – fun!

4711 Remix mirisi su nezamjenjivi hit na parfemskim policama. Živahni ljetni koncepti adresiraju ono što mladu publiku pokreće, i to je ono što se sviđa. Glasni i spremni za svaku avanturu, kolekcija mirisa od 2018. godine usvaja trendove iz mode, glazbe i plesa mlađe generacije.

4711 Remix je više od mirisa, to je životni stil! 2024. godine, kolekcija se proširuje s voćno-cvjetnim koktelom "Green Oasis", koji te odvodi u zelenu oazu na Bali. Tvoj početak ljeta punog zabave i avantura!

A tropical Splash!

Ovaj miks mirisa počinje sa triom limuna, zmajevog voća i lubenice. U srcu, cvjetni impulsi magnolije i gardenije dopunjuju mirisni koktel. Akvatični akordi te vode u tropsku kulisu usred džungle. Kontrast i raznolikost osigurava kombinacija od cedrovine, sandalovine i mošusa, ostavljajući modernu notu. Miris kao voćno osvježenje, cvjetni povjetarac i akvatični prsk istovremeno!

 

Gornje note

Limun, Zmajsko voće, Lubenica
Srednje note

Šljiva, Magnolija, Akvatični akord, Gardenija
Bazne note

Cedrovina, Sandalovina, Mošus

 voćno – cvjetno – akvatično

 

 

"4711 Remix Green Oasis je recept za sreću: Sunčana magnolija susreće sočni limun i egzotično zmajsko voće, osiguravajući ultimativno osvježenje. Mirisni potpis je happy, loud and fun!"

Angéline Leporini, parfumerka – 4711 Remix Green Oasis 

Doživljaj ljeta kroz dizajn

S njegovim šarenim dizajnom koji kombinira sjajne nijanse zelene, 4711 Remix Green Oasis prava je atrakcija na polici i već na prvi pogled odvodi u zelenu oazu punu avantura. Pakiranje koje usred džungle, okruženo egzotičnim biljkama i živopisnim bojama, sugerira kristalno čistu rijeku za željeno osvježenje – veseli se svom ljetu s osvježavajućim početkom!

 

4711 Remix Cologne Green Oasis – dostupan od travnja 2024

 

Eau de Cologne Natural Spray              100 ml              22,50 €*

 

*Preporučena maloprodajna cijena u € s PDV-om.

 

Više informacija možete pronaći na www.4711.com, na Facebooku pod www.facebook.com/houseof4711 ili na Instagramu pod www.instagram.com/4711.
#4711 #remixcologne

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.