Za prave kraljice noći! Miris snage karaktera i apsolutne ženstvenosti -BALDESSARINI BELLA ABSOLU

Početkom veljače bit će lansirana intenzivnija varijanta – Eau de Parfum Baldessarini Bella Absolu, a sve inspirirano uspješnim mirisom Baldessarini Bella.

Ovaj cvjetni i ženski miris pretvara osobu koja ga nosi u „kraljicu noći” koja očarava svojim prirodnim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima.

Za prave kraljice noći! Miris snage karaktera i apsolutne ženstvenosti -BALDESSARINI BELLA ABSOLU Baldessarini
5. 1. 2023

Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost. Potpuno u skladu sa zahtjevom „She’s the one”, Baldessarini-žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću. Baš prava Bella koja sada ima i mirisni pandan za večernje sate.



Raskošni nastavak uspješnog mirisa


Poput ruže koja otkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu, Bella, prvi ženski miris marke Baldessarini, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, žene se osjećaju posebno dobro i samouvjereno kad nose svoj omiljeni miris. Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

Cvjetni miris u intenzivnijoj varijanti


Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura mirisa je identična, varira samo intenzitet. Bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti.

Cvjetni buket pun intenziteta i strasti.

Gornja nota
Ružičasti grejp, crni ribiz, neven, žuta mandarina

Srednja nota
Apsolut ruže,
superesencija ruže,
gardenija

Donja nota
Vodeni akordi,
mošus,
Orcanox

Upečatljivo ženstven dizajn

Ženska linija mirisa Bella von Baldessarini Fragrances nije samo olfaktivno nego i vizualno poboljšana intenzivnim ekvivalentom Baldessarini Bella Absolu. Dizajn noviteta odraz je mirisa Baldessarini Bella – no povećana koncentracija mirisnog ulja vizualno je predstavljena snažnijim ružičastim tonom na bočici i ambalaži. Osim toga, postoji mnogo sličnosti: kutni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s ružičastom bojom i naglašava koncept ženstvene, ženske snage. Sklopivu kutiju u gornjem dijelu ponovno ukrašava ružičasta boja sa sjajnom srebrnom trakom koja razdvaja donje područje u elegantno bijeloj boji. Kao i u prethodnim mirisima, bočica i sklopiva kutija impresioniraju mješavinom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija. Vizualno postoji jasna prepoznatljivost, ali i kriterij raspoznavanja zbog intenzivnije boje.

 

Pregled ponude

Raspršite samopouzdanje i ženstvenost – mirisom Baldessarini Bella Absolu:

 

Eau de Parfum Natural Spray
30 ml
54,00 €*
Eau de Parfum Natural Spray
50 ml
74,00 €*
 

* Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

 

Miris Baldessarini Bella Absolu bit će dostupan početkom veljače 2023. u specijaliziranim trgovinama te odabranim robnim kućama.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.