Ovaj ekskluzivni miris naprosto morate probati, kompleksan mirisni doživljaj za kozmopolite

Otto Kern Beyond Horizon privlačan je muški miris i predstavlja pun pogodak. Budi asocijacije na ambijent privatnog apartmana uređenog sa stilom, na posljednjem katu hotela, ekskluzivnog putovanja prvom klasom iznad oblaka...

Ovaj ekskluzivni miris naprosto morate probati, kompleksan mirisni doživljaj za kozmopolite MÄURER & WIRTZ
8. 8. 2022

Tekst: PR

Foto: MÄURER & WIRTZ 

Muški miris koji nagovješćuje stil i klasu, - za to su potrebne izražajne, posebne mirisne note koje su uvjerljivo međusobno usklađene i kreiraju elegantan mirisni doživljaj. Nova kompozicija Beyond Horizon Otta Kerna pruža vam upravo to. Intenzivni sastojci koji se uzdižu iz mase vješto su zaokruženi mekanim i svježim notama. Mirisni doživljaj mirisa Otto Kern Beyond Horizon privlačan je i olfaktornom izražajnošću predstavlja pun pogodak. Miris budi asocijacije na ambijent privatnog apartmana uređenog sa stilom, na posljednjem katu hotela, ekskluzivnog putovanja prvom klasom iznad oblaka ili bara na krovu s ponudom odabranih hladnih napitaka – doživljaje Beyond Horizon, veoma poželjne kod današnjeg poslovnog čovjeka, samopouzdano elegantnog i profinjenog. Od sredine rujna orijentalna mirisna kompozicija i losion za poslije brijanja iz nove linije Beyond Horizon Otto Kerna dostupna je u trgovinama.

Koncept

Otto Kern Beyond Horizon pravi je miris za muškarce koji svoj posao obavljaju suvereno i sa stilom. Oni točno znaju što žele te tako i nastupaju i tako mirišu. Otvoreni za novo, dopadljivi i šarmantni – oni razmišljaju u velikim razmjerima. Samo je nebo granica! Nova kreacija Otto Kern Beyond Horizon svojim orijentalnim i ujedno markantnim mirisnim karakterom odličan je izbor za probrane kupce.

Miris

Novi miris Otto Kern Beyond Horizon podsjeća na senzualni jantar, svestran i topao. U gornjoj noti susreću se svježina grejpa i kardamoma u zanimljivom spoju s prepoznatljivim mirisom cimeta. Jantar u srednjoj noti mirisu daruje tajanstvenost. Markantna aromatičnost ove note zaokružena je balzamičnim, afrodizijačkim i intenzivnim mirisom karanfila. Aroma srednje note susreće se u donjoj noti s muževnim akordima luksuzne kože, tople sandalovine, zamamnog pačulija i daška vanilije. Muževan i elegantan miris prati svakog muškarca svjesnog svog stila koji puca visoko.

Gornja nota

Cimet, grejp, kardamom

Srednja nota

Jantar, karanfil

Donja nota

Koža, sandalovina, pačuli, vanilija

DIZAJN

I pakiranje i shema boja vizualno utjelovljuju Otto Kern Beyond Horizon: na sklopivoj kutijici susreću se tamna i raskošna smeđa boja s metalnim, sjajnim elementima zlatne boje. Podjednako osvaja i bočica zahvaljujući elegantnim udubljenjima u staklu, za haptički i vizualni naglasak. I zatvarač s utisnutim reljefom ima markantan i muževan izgled. Punjenje u bočici obojeno bojom u trendu „Dark Oak“ zaokružuje elegantni dizajn. Ekstravagantno pakiranje koje savršeno predstavlja njegov sadržaj!

PALETA

Uz kozmopolitsku eleganciju do visokih dometa – uz mirise i proizvode za njegu Otto Kern Beyond Horizon:

Eau de Toilette Natural Spray     30 ml           128 kn
Eau de Toilette Natural Spray     50 ml           188 kn
After Shave Spray                          50 ml           134 kn

* Preporučena maloprodajna cijena s PDV-om.

Otto Kern Beyond Horizon od sredine rujna 2022. između ostalog dostupan je u specijaliziranim trgovinama, robnim kućama i odabranim drogerijama.

Više informacija o mirisu Otto Kern Beyond Horizon možete pronaći na www.ottokern-fragrances.com.

PR OBJAVA

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.