Miris koji razlikuje muškarca od dječaka, drveno-orijentalne note s nijansama paprati

BALDESSARINI SIGNATURE novi je muževni miris koji obara s nogu one kojima je prvenstveno namijenjen. Miris je to kojim ćete osvajati i biti primjećeni.

Miris koji razlikuje muškarca od dječaka, drveno-orijentalne note s nijansama paprati Baldasarini press
10. 1. 2022

Novi miris Baldessarini stavlja snažne naglaske. Muževan je, intenzivan, iskusan, jedinstven, ništa ga ne može uznemiriti. Zahvaljujući svom naočitom profilu i jedinstvenoj signaturi, nositelj ovog mirisa ostavlja trajan dojam. Iz kombinacije drveno-orijentalne note i akcenta paprati nastaje uzbudljivi mirisni kontrast koji stvara fascinirajuću auru i muževan šarm. Novi miris Baldessarini Fragrances dostupan je u trgovinama.

Baldessarini: marka s jasnim zahtjevom

Mirisi od Baldessarinija odabrane su kreacije s bezvremenskim stilom. Počevši od prve kompozicije iz 2002. godine, a sve pod agendom:

„Separates the men from the boys“, slikovito provlači kroz međunarodno uspješne mirise koji svi nose tipične atribute ove marke: karakter, suverenost i određena mjera samoironije. Ovaj miris prvi je izbor za iskusne muškarce koji sa samopouzdanjem i jedinstvenim profilom idu kroz život. Muškarci koji uvijek i svugdje ostavljaju dojam. Muškarci koji vole luksuz, ali ga nipošto ne trebaju da bi dobili potvrdu.

Nova kompozicija
Po prvi puta se u mirisu od Baldessarinija spajaju drveno-orijentalne note s nijansama paprati. Miris otvara aromatičan spoj ružičastog papra, čempresa, bergamota i svježe jabuke. U srednjoj noti ove nove mirisne kompozicije Baldessarini Signature nalazi se drvo akigale, koje se dobiva iz ulja pačulija, a koje je zaslužno za voluminoznu, maskulinu notu s blago zadimljenim akcentima u pratnji pudraskih nijansi i akorda paprati. Srednja nota pritom lagano ali sigurno otkriva osjetilan, blago orijentalan karakter. Za intenzivan i izražajan kraj pobrinule su se tople, elegantne i cvjetne note, koje naglašavaju postojanost mirisa.

 

Gornja nota
ružičasti papar, čempres, bergamot,
jabuka

Srednja nota
Drvo akigale, akord fougère, pačuli
 
Donja nota
Jantar, koža, labdanum,
Cypriol
 

drveno - orijentalno - fougère

 

  

Dizajn: jasan i izdašan
Baldessarini Signature – Dizajn je statement koliko i sam miris. Teška, visokokvalitetna tamnoplava staklena bočica simbolizira jednostavnu, stilsku i bezvremensku eleganciju. Čisti, plemeniti dizajn svojom određenom ekstravagancijom odgovara izražajnoj kompoziciji mirisa. Sklopiva kutija sjajnom srebrenom trakom razdvaja nijanse tamnoplave boje u donjem i tamnocrne boje u gornjem dijelu te tako stvara kontraste. Bočica i sklopiva kutija zadivljuju jasnim konturama i linijama te utjelovljuju profinjen i bezvremenski dizajn.

Pregled ponude
Ostaviti trajan dojam - s mirisom i proizvodima za njegu od Baldessarini Signature:

 Eau de Toilette Natural Spray
50 ml
379 kn


Eau de Toilette Natural Spray
90 ml
553 kn
 

*Preporučena maloprodajna cijena uklj. PDV.

 

Dodatne informacije možete pronaći na www.baldessarini-fragrances.com i na @baldessarini_fragrances.

 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.