Skandal na novogodišnjem koncertu: bacane petarde na binu, zvijezda iz protesta prekinula nastup

Zagrebe, pazi se u ožujku, jer Marija Šerifović spremna je na sve. Što im sve nije palo na pamet u Zenici!

Skandal na novogodišnjem koncertu: bacane petarde na binu, zvijezda iz protesta prekinula nastup Marija Šefirović / instagram
1. 1. 2024

Milijuni diljem svijeta dočekali su Novu godinu na otvorenom. Raznovrstan program organiziran je na mnogim mjestima, pa tako i u Zenici, gdje je okupljene zabavljala, između ostalog,  Marija Šerifović. No, bivša eurovizijka zvijezda nije završila svoj nastup, jer se dogodio incident koji je kod mnogih izazvao ogromnu zlu volju.

Kako javljaju srbijanski mediji, tijekom koncerta poznate pjevačice stranci su bacali petarde na pozornicu, iako su bili tražio da prestane, ali to se nije dogodilo. Petarde su nastavile "letjeti" u smjeru pjevačice i njezinih glazbenih kolega, pa su izvođači odlučili prijevremeno završiti koncert.

Zaprosio ju je na pozornici

Unatoč tome, na nastupu Marije Šerifović u Zenici dogodilo se nešto jako lijepo, zapravo prekrasno. Desetak minuta prije početka nove godine Srpkinja je na pozornicu pozvala mještane Adija i Hanu. Adi je na pozornici zaprosio svoju odabranicu, koja je prosidbu prihvatila, a netom prije velikog odbrojavanja uslijedio je veliki pljesak okupljene publike. Nažalost, završetak događanja nije bio tako ugodan...

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.