Svaki 8. Zagrepčanin uživo će uživati u koncertima Aleksandre Prijović. Na prvom je bio delirij oduševljenja

VIDEO: Karte za 4. koncert na Njuškalu se prodaju i po 500 eura!!! Zagreb živi turbo zahvaljujući turbo folku s onu strane Drine! Popularna srpska pjevačica odrasla u hrvatskom Belom Manastiru digla na noge više od 17.000 razdraganih Hrvata.

Presvlačila se više puta, a u publici su viđeni Iva Todorić i Marko Grubnić.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Svaki 8. Zagrepčanin uživo će uživati u koncertima Aleksandre Prijović. Na prvom je bio delirij oduševljenja Aleksandra Prijović / Instagram
2. 12. 2023

Srpska pop folk pjevačica održala je u petak u Areni Zagreb prvi od pet koncerata koji je privukao obožavatelje iz raznih dijelova Hrvatske.

"Dobra večer Zagreb. Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred svoju publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala. Hvala od srca za ljubav, za podršku i hvala što smo zajedno uradili nešto što nitko dosad nije. Ja ću uzvratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesmom, srcem i dušom. Hvala vam za sve. Volim vas", slavodobito i sretno poručila je okupljenim fanovima s pozornice u srebrnoj haljini.

Na pozornici su joj se pridružili Aco Pejović i Željko Samardžić.

Bio je to koncert za pamćenje, a gostovanje srpske pjevačice ostat će upamćeno kao najposjećenije ikada u Zagrebu!

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.