Volim žene, posebno Srpkinje i seoske nevjeste, one su vatrene, za razliku od Hrvatica koje su više kao časne sestre

Stjepan Hauser: - Želim ženu koja nije previše ambiciozna i napadna, već nježna i sramežljiva, izjavio je bivši dečko Jelene Rozge i bivši član dueta 2Cellos. Pohvalio se da je ženskaroš i usporedio balkanske žene:

“Hrvatice su časne sestre, ali Srpkinje... "Rakija, čevapi i Srpkinje. Volim žene, volim njih i one mene".

Pohvalio se i koliko ga žene vole i samouvjereno rekao da je on najbolji ljubavnik u svijetu glazbe.
 

Volim žene, posebno Srpkinje i seoske nevjeste, one su vatrene, za razliku od Hrvatica koje su više kao časne sestre Stjepan Hauser / Instagram
5. 1. 2023

Violončelist Stjepan Hauser, bivši član dua 2Cellos, podigao je mnogo prašine izjavama za srbijanske medije. Hrvatski violončelist, nakon raspada dua 2Cellos u kojem je svirao s Lukom Šulićem, sada se bavi samostalnom karijerom. Nedavno je objavio svoj prvi solo album The Player i krenuo na svjetsku koncertnu turneju, u razgovoru za srbski portal Nova.rs ali progovorio je i o svom ljubavnom životu uz glazbu koju sada stvara.

Ponosni ženskar

"Rakija, čevapi i Srpkinje. Volim žene, volim njih i one mene", rekao je.
 

"Čelo je moja žena, moja ljubavnica, moj partner, moj životni partner. Ali žene me često pitaju mogu li biti moje čelo. I što god, moram im ispuniti želju."
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

U intervjuu ga je novinar zamolio da opiše Srpkinje, a Hauser je odgovorio uspoređujući žene s Balkana: "Srpkinje su vatrene, vatrenije od Hrvatica. Hrvatice su više časne sestre."
 

Pohvalio se i kako ga smatraju "najboljim ljubavnikom u svijetu glazbe u regiji".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 
– Nećemo se zavaravati, to je istina – samouvjeren je glazbenik. "Sviđa mi se ovaj kompliment jer je obostran. Kao što sam rekao, volim žene i one vole mene. To je naša čarobna veza", nastavio je sa samohvalisanjem.

Njegova idealna ženska: seoska nevjesta

Prije nekoliko godina u intervjuu za Dnevnik ispričao je kakvu je ženu tražio: kad bi je našao, rado bi se skrasio, rekao je.

"Živimo u doba kad su žene karijeristice, što za mene znači pasivnije nego išta drugo. Želim ženu koja nije previše ambiciozna i napadna, već fleksibilna, nježna, sramežljiva, malo više u pozadini", dao je odgovor koji svakog modernog čini djevojka naćuli uši.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.