Bivši član grupe 2Cellos izazvao val negodovanja: "Nije kulturno"

I iako je želio dokazati da je pravi lomitelj ženskih srca, plan mu se izjalovio, a na objavljenoj snimci se vidi kako na koncertu publici baca ručnike kojima je brisao znoj.

Nakon lošeg ponašanja proslavljenog Stjepana Hausera, obožavatelji više ne doživljavaju zvijezdom kakva je bila.

Bivši član grupe 2Cellos izazvao val negodovanja: "Nije kulturno" Igor Stažić
22. 11. 2023

Svjetski poznati violončelist i miljenik žena Stjepan Hauser, koji je s Lukom Šulićem činio prepoznatljivi duo 2Cellos, na svom je Instagram profilu podijelio video u kojem želi pokazati koliko je zapravo popularan među ženama. I iako je želio dokazati da je pravi lomitelj ženskih srca, plan mu se izjalovio, a na objavljenoj snimci se vidi kako na koncertu publici baca ručnike kojima je brisao znoj. Neke su se obožavateljice potukle i oko ručnika, prenosi hrvatski portal dnevnik.hr. "Morat ću ponijeti više ručnika na sljedećoj turneji", šaljivo je napisala 37-godišnjakinja. No, šala nije kod svih izazvala salve smijeha, dapače, obožavatelji su njegovo ponašanje prozvali neprimjerenim i prepotentnim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

"Ovo više nisu kulturni nastupi. Oprostite, ali ovakvo bacanje ručnika je neprimjereno", glasio je jedan komentar. “Ovo je nepoštovanje prema ženama koje su vaše obožavateljice.”

Puno je komentara o neprimjerenom ponašanju glazbenika. Neki su ga kritizirali da baca ruže umjesto odvratnih i znojnih ručnika kako bi pokazao svoju naklonost prema ženama. Treći pak postavljaju pitanje je li to oblik poniženja kada baca prljave ručnike na žene.

" S druge strane, čini se krajnje narcisoidnim za muškarca brisati znoj ručnikom i bacati ga obožavateljima te očekivati ​​da će jednog dana biti obožavan kao trofej . Stvarno ne izgleda dobro..." zaključili su neki sada manje vatreni Hauserovi obožavatelji.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.