Čovjek koji je točno predvidio smrt kraljice Elizabete II otkrio je koliko će još dugo živjeti Charles III.

Dok su se jedni ismijavali njegovim predviđanjima, drugi su u njih vjerovali. Hoće li novi Britanski kralj doista vladati tako kratko vrijeme?

Čovjek koji je točno predvidio smrt kraljice Elizabete II otkrio je koliko će još dugo živjeti Charles III. Royal family /Instagram
29. 9. 2022

Logan Smith otkrio na Twitteru prije nekoliko mjeseci kada će umrijeti kraljica Elizabeta II. Zakucao je točan datum njezine smrti, a kada su se njegove tvrdnje pokazale točnima, odmah je postao poznat, a Twitter mu je zatvorio račun zbog "prijetnji smrću".

Objavio je točan datum smrti kralja Charlesa III.

Uglavnom zato što njegovo predviđanje kraljeve smrti nije tu stalo. Vjeruje da će kralj Charles III. umrijeti 28.03.2026.

Iako mu je Twitter račun blokiran, tweet nije nestao s interneta. Kruži Twitterom, a djevojka po imenu Hailey prenijela ga je na TikTok, gdje je postao viralan, prikupivši 4,4 milijuna pregleda.

@zukosburnteye rip to logan i know the british are coming for him #thequeen ♬ my tears ricochet - Katelyn

“Obilježite svoje kalendare za 28. ožujka 2026., otvorit ćemo šampanjac za Dianu”, napisala je uz video. Ovim se uvredljivim komentarom okomila na teorije zavjere da je Charles kriv za Dianinu smrt, a vjerojatno mu je zamjerila i preljub koji je sam priznao.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.