Charles III. 70 godina je čekao na posao, mi vam zaposlenje jamčimo odmah, poručuju iz hrvatsko - britanske komapnije sa sjedištem u Zagrebu

Ne budite kao novi britanski kralj. Zaposlite se odmah! Zagrebačka start up kompanija traži programere na pomalo osebujan i humorističan način! Poručuju u smiješnom oglasu kako nećete morate čekati desetljećima na posao kao Princ od Welsa! Odlučila su se našaliti na račun novog prijestolonasljednika i pri tome pronaći nove uposlenike.

Iznimno duhovito, tvrtka s Črnomerca Pontis Techology, objavila je oglas, koristeći se maratonskim čekanjem "na kraljevsku stolicu" najdugovječnijeg princa ikada.

Reklama je to koja će vas od srca nasmijati, no pitanje je koliko će se to svidjeti britanskim puritancima, a posebice novom kralju!


 

Charles III. 70 godina je čekao na posao, mi vam zaposlenje jamčimo odmah, poručuju iz hrvatsko - britanske komapnije sa sjedištem u Zagrebu Twitter/King Charles lll.
9. 10. 2022

Tvrtka iz Zagreba koja se bavi savjetovanjem u području informacijskih tehnologija, Pontis Techology, nasmijali su sve koji su mogli vidjeti njihove reklamne plakate u kojima traže nove kolege u gradu.

Pritom su duhovito ugađali kralju Karlu III. i od srca nasmijali mnoge.

Humoristički oglas 

Tijekom godina, novi prijestolonasljednik se penjao na ljestvici. Prije krunidbe pokojne monarhinje, kraljice Elizabete II., nosio je titulu princa Charlesa od Edinburgha, nakon 1952. imenovan je vojvodom od Cornwalla, a na posljednjem unapređenju 1958. postao je princ od Walesa. Napokon je postao novi kralj, što je društvo iskoristilo i malo se našalilo na njegov račun. Na plakatima izvješenim po glavnom hrvatskom gradu možemo pročitati: "Napredujte brže. Tražimo ambiciozne programere u području informacijskih tehnologija." Na Facebooku je tvrtka dodala da je Charles lll. čekao 70 godina na novi posao, ali svi koji žele raditi kod njih neće morati toliko čekati.

Pontis Technology je startup tvrtka iz Zagreba, koja je dio internacionalne Bridgewest grupe. Glavna djelatnost Pontisa je razvoj softvera.

Kada će biti okrunjen za novog kralja?

Jedva mjesec dana nakon smrti kraljice Elizabete II. u javnost su procurile prve informacije o krunidbi nasljednika.

Očekuje se da će novo poglavlje engleske monarhije započeti 3. lipnja sljedeće godine. Kako je najavljeno, održat će se i krunidba Charlesa III. održana u londonskoj Westminsterskoj opatiji, ali će biti skromnija nego 1953. godine, kada je okrunjena Elizabeta II.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cornelia❤️ (@iviaggidicornelia)

Riječ je o misiji koja je pomno planirana nekoliko godina, a nazvana je Operacija Zlatna kugla. Prema informacijama engleskih medija, ova će biti kraća, jeftinija i sveukupno puno manje luksuzna od kraljičine.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.