Monica Bellucci izrazito je zavodljiva u negližeu i prozirnoj suknji

Monica Bellucci obranila status seks simbola! Talijanska ljepotica i dalje obara s nogu. Pogledajte obavezno fotografije iz Vogue!

Monica Bellucci izrazito je zavodljiva u negližeu i prozirnoj suknji Monica Belluci / Instagram
16. 3. 2023

Monica Bellucci ona je jedna od najseksi žena na svijetu! Bilo da je u filmovima ili na snimanjima, ona zna kako iskoristiti i pokazati svoje čari. Na naslovnici grčke verzije magazina Vogue definitivno pozira i ponovno se pokazuje u najboljem svjetlu: fatalna! Zar nas Monica Bellucci još nije prestala zabavljati? Sudeći po njezinim posljednjim snimkama, čini se da nam ima još puno toga za pokazati.

Monica Bellucci nikad seksipilnija

Monica Bellucci nije se libila pokazati se iznimno seksi za časopis Vogue! Nosila je crni negliže uz suknju i rukavice od organze. Kako bi naglasila ovaj vrlo seksi outfit, nosila je veliki remen koji je definirao njezin struk. Kavijar u ruci, kao i dramatičan stil koji nosi, njezina poza i držanje pred kamerom vođeni su svemirom stvorenim za fotografiranje.
 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel)

V klanu Cassel/Bellucci sta mati in hči v središču pozornosti

Posljednjih dana, između Devo Cassel, koja se zna uzdići u svijetu mode, a Monica Bellucci, koja je u okovima foto snimanja, ne znamo kamo bismo. Majka i kći već godinama pogađaju veliki stil... Između večernjih i prozirnih haljina, ove nas dvije žene ne prestaju oduševljavati. Čini se da je Deva Cassel na dobrom putu da preuzme ulogu svojih slavnih roditelja, a da je oni ne zasjene.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.