Duga, oluja, Jennifer Lopez, djeca Heidi Klum, Monice Bellucci, Christiana Balea..., kiša, oluja, Fellini i Vivaldi začinili spektakularnu modnu reviju ispred "Duždeve palače" u Veneciji

Alta Moda Dolce & Gabbana u Veneciji uz munje, senzacionalnu dugu i nasljednike poznatih, modna revija za pamćenje. Iako je Venecija osnovana prije 1600 godina, čini se sigurnim reći da ovaj grad nikada nije vidio takav pogled koji se tamo otvorio ovog vikenda. Domenico Dolce i Stefano Gabbana na tom su mjestu predstavili svoju najnoviju kolekciju Alta Mode koja nikada prije nije bila domaćin modne revije: Trg sv. Reviju je gledala poznata publika, uključujući Jennifer Lopez, Sean Combs, Doja Cat, Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Ciara, Monica Bellucci, Christian Bale, Dame Helen Mirren, Kitty Spencer i mnoge druge.

Duga, oluja, Jennifer Lopez, djeca Heidi Klum, Monice Bellucci, Christiana Balea..., kiša, oluja, Fellini i Vivaldi začinili spektakularnu modnu reviju ispred "Duždeve palače" u Veneciji Photo Credit: dolcegabbana.com
2. 9. 2021

Između 400 super bogatih u publici koji su u prošlosti posjetili modne revije časopisa Dolce & Gabbana znali su da mogu očekivati ​​nešto izvanredno, a dizajneri su ispunili očekivanja. Gledatelji su uživali u 20-minutnoj emisiji koja je miješala karneval s Fellinijevim pričanjem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Zbirka je gondolom dostavljena na mjesto događaja. Ti su stari brodovi iskrcali su povorku manekenki na molu "Servizio" pored "Duždeve palače". Kao i uvijek s tim Alta Moda kolekcijama, kreacije su bile duboko ugrađene u lokalne zanate i kreativnu kulturu grada domaćina kako bi se proslavilo bogatstvo talijanske izrade.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Tako su haljine bile ukrašene na takav način da su neobično reproducirale kaleidoskopske uzorke od muranskog stakla ili serpentinske uzorke na podu "Katedrale sv. Marka". Bili su to nevjerojatni kaputi s izvezenim konopcima i komadima koji su činili poznatog gradskog zaštitnika krilatih lavova, gondola i karnevalskih maski.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Prije ove revije, "Gabanna i Dolce" rekli su da planiraju predstaviti mlađu stranu "Alta Fashiona", - "jer svi misle da je moda za stare, ali to ne može biti tako". To se odrazilo na punky styling i casting, koji je uključivao niz poznatih potomaka, nasljednika poznatih, između ostalih Chance, Jessie James i D’Lila Star (kćeri Sean Combs), Deva (kći Monica Bellucci), Emmeline, (kći Christiana Bale) i Leni ( kći Heidi Klum).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolce&Gabbana (@dolcegabbana)

Kako se modna revija odvijala, izvanrednost ove prezentacije postajala je još značajnija, jer se činilo da potiče Veneciju na stvaranje vlastite revije. Oko 19.32 sati, dok je Leni Klum prilazila pisti, činilo se da je iznenada povukla pokrivač zlokobnih oblaka po horizontu i ostavila publiku u ushićenju. Nekoliko minuta kasnije, guste i naizgled nenamjerne kapi kiše počele su prskati mramorne zidove, stvarajući idealne uvjete za dugu koja se razvila s krova "Duždeve palače" i protezala prema Lidu. Uslijedile su valovite munje, a zatim grmljavina  prije nego što je počela padati velika kiša. Zvučna kulisa jake kiše, koja se slijevala u veliku oluju s tučom, koja je udarila na pisti i otkotrljala se s leđa gledatelja bila su Vivaldijeva "Četiri godišnja doba".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diet Prada ™ (@diet_prada)

Fotografije: Instagram/@jenniferlopez

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.