Ovom jednostavnom dijetom Monica Bellucci kilograme skida kao od šale!

Recepti prekrasne glumice! Monica Bellucci ne krije da voli dobro jesti i da nikada nije voljela vježbanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue Arabia (@voguearabia)

Ovom jednostavnom dijetom Monica Bellucci kilograme skida kao od šale! Monica Bellucci / Instagram
18. 3. 2024

Filmska diva Monica Bellucci ovog će rujna proslaviti 60. rođendan, a ako ikoga pitate tko je najatraktivnija Talijanka na planetu, sigurno ćete čuti njezino ime. Može se pohvaliti rijetkom ljepotom, a otkako je devedesetih ušla u svijet kinematografije, Monica je nezaobilazna na svim listama najljepših žena svijeta crna odjeća koja vizualno čini njenu figuru vitkijom. "Nemoguće je ići u teretanu uz moj užurbani način života. Ustajati u pet ujutro i vježbati? Ne isplati se! Često nosim crno umjesto da naporno vježbam u teretani. Puno je praktičnije i zabavnije", Monica je jednom prilikom istaknula, ali to ne znači da Bellucci nije aktivna: njezin režim vježbanja je umjeren i ležerniji nego kod drugih filmskih zvijezda. Monica Bellucci pliva, trči i vježba jogu. Jednom je otkrila da pliva četiri puta tjedno po 45 minuta i vjeruje da je to najbolji način da ostane u formi. "Ja sam kao morski pas, stalno sam u pokretu, moram ovo raditi da bih preživjela. Ali ponekad žena mora pronaći način da se odmori i ljenčari za svoje dobro", naglasila je glumica. ako za ulogu mora smršaviti, jede meso, ribu i povrće i brzo se riješi pokojeg kilograma. Što se tiče ljubavi prema hrani, prava je Talijanka - obožava klasičnu talijansku kuhinju, a omiljeno jelo joj je tjestenina s parmezanom. "Nije me briga za moj izgled. Ne mislim da je mršavost isto što i ljepota. Ja sam žena i imam obline. Lijena sam, nikad ne idem u teretanu. Volim čokoladu i tjesteninu i Često izlazim s prijateljima u restorane. Nisam opsjednuta mršavošću - izjavila je glumica prije nekoliko godina. “Seksipilnost nije uvijek u mladosti i zategnutom tijelu.” Kako bi održala tjelesnu težinu, trudi se ne uskraćivati ​​si sve vrste hrane, ali ograničiti porcije. Zahvaljujući tome, jede što želi, sve dok kontrolira količinu, piše Glossy.

PrimJer njenoga jelovnika

DORUČAK: 150 ml jogurta s komadićima jabuke
RUČAK: Ručak: 200 g kuhane govedine, 200 g zelene salate s 1 žličicom maslinovog ulja, 1 kriška kukuruznog kruha
VEČERA: 1 šalica bobičastog voća, 150 g kuhane riže sa 1 žlicom maslinovog ulja i 50 g topljenog sira, 150 g salate od povrća i bilo kojeg voća.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.