Još uvijek je zgodna! Provokativna Nives proslavila je 42. rođendan i oduševila pratitelje ... striptizom! (VIDEO)

Bila je tak mlada, a već Slovenka! Bila je i Miss Auto kluba sa 16 godina i od tada joj karijera ubrzava strelovito. Susjedi Slovenci uvrstili su je među najseksi žene svijeta, jer otac joj je Slovenac, a i danas dokazuje da s godinama nije postala sramežljivija...

Još uvijek je zgodna! Provokativna Nives proslavila je 42. rođendan i oduševila pratitelje ... striptizom! (VIDEO) Instagram/Nives Celzijus
27. 12. 2023

Zanosna Nives Celzijus? Godinama unatrag jedna od medijski najeksponiranijih hrvatskih starleta možda je u novije vrijeme doista nestala s naslovnica tabloida, no to ne znači da više ne zna kako skrenuti pozornost na sebe. Hrvatica u dugogodišnjem braku s bivšim hrvatskim nogometašem Dinom Drpićem u ponedjeljak je napunila 42 godine, a ujedno je "nagradila" sve svoje online pratitelje koji redovito gledaju njezine profile ponajprije zbog njezinih bujnih oblina. Nives Celzijus, koja je prema riječima svog oca Aneja Sama zapravo Slovenka, nikad nije važila za sramežljivu ženu. Ionako je oduvijek najviše prašine dizala svojim grafičkim fotografijama, a i danas voli pokazati što sve može. Vruće objave na Instagramu, gdje je prati gotovo 500.000 ljudi, njezin su zaštitni znak, a odrijemala je i na rođendanu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Zagrepčanka rođena 1981., koja je 2009. godine u Sloveniji bila osma najseksi žena svijeta, na svoj je osobni praznik dokazala da s godinama nije postala sramežljivija. Na Instagramu je objavila video svojevrsnog striptiza, koji su obožavatelji imali što vidjeti. Pa godine su samo učinile svoje, a ona je napisala: "Konačno rođendan iz snova!" Nakon što je skinula odjeću sa sebe, legla je na krevet i zgrabila… knjigu! Ima trenutaka kada bi knjiga bila zadnja stvar o kojoj bi Nives razmišljala za svoj rođendan.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.