Milijarde na kotačima u Hrvatskoj! U Zagrebu je Bugatti La Voiture Noire od 133 milijuna kuna, najbogatiji oktanski cirkus je u gradu, parada sutra u centru, a u subotu u "Zračnoj luci"

Najskuplji auti svijeta paradirat će, juriti, fascinirati i prevaliti i 1000 km po našim prometnicama, a najveća će atrakcija biti "tutnjava" po Pelješkom mostu.

Mate Rimac u Esplanadi najavio reli najrjeđih hiperauta na svijetu vrijednih 2,4 milijarde kuna!

Stigli su u nas vlasnici najskupljih superautomobila!  Sutra je parada u središtu Zagreba, u "zračnoj luci" u subotu spektakl, a potom "jurnjava" po našim cestama i Pelješkom mostu duga 1000 kilometara!

Tijekom dana pred Esplanadom se kočoperio najskuplji automobil na svijetu. Bugatti La Voiture Noire stoji nevjerojatnih 133 milijuna kuna, a nepoznati ga je vlasnik odlučio provozati i na hrvatskom "Supercar Owners Circle 2022."

Veliki je to cestovni spektakl koji objedinjuje strastvene kolekcionare, proizvođače bijesnih "pila", hiper automobile, najvažnije igrače u svijetu produkcije najbržih, najstrastvenijih i najskupljih cestovnih jurilica.

https://www.supercarownerscircle.com/soc-weekend/soc-weekend-croatia-2021/

Milijarde na kotačima u Hrvatskoj! U Zagrebu je Bugatti La Voiture Noire od 133 milijuna kuna, najbogatiji oktanski cirkus je u gradu, parada sutra u centru, a u subotu u "Zračnoj luci" Supercars Owners Circle / FB
1. 9. 2022

Foto: Super Owners Circle

Hrvatskom će od 2. – 5. rujna juriti, paradirati i fascinirati najekskluzivnija karavana super i hiperautomobila okupljenih u klubu Supecar Owners Circle (SOC) čime će domaća i svjetska javnost imati uvid u najnovije trendove automobilske tehnologije i dizajna.

Program SOC Croatia 2022 uključuje dva velika javna događanja:
U petak, 2. rujna od 17:00 ispred Zagrebačke katedrale održat će se ceremonija predstavljanja automobila
U subotu, 3. rujna od 9:00 na velikogoričkom ZTCu održat će se program demonstracije brzine i snage automobila
Organizator s ponosom može najaviti da će se na javnim događanjima u sklopu SOC Croatia 2022 odvijat i brojne ekskluzivne prezentacije. Tako će se tijekom vožnje predstaviti Aston Martin Valkyrie AMR Pro.

Zanimljivo je kako je na promoviranju postera kojim se obilježava SOC događanja istaknuto kako je njegov autor Mate Rimac, kako je prva ideja bila istaknuti kravatu kao glavni simbol Hrvatske, no onda je kocka bačena na Pelješki most. Naša najveća investicija i graditeljski i nacionalni događaj 2022. tako će krasiti i ovaj poseban event. Evo što je izjavio Mate Rimac koji će i osobno sudjelovati u najskupljem konvoju ikada u nas, na prigodnoj presici:

- 'Naš Bugatti brend predstavit ćemo s vlasničkim primjercima svakog pojedinog modernog proizvodnog modela, uključujući jedinstveni La Voiture Noire, nekoliko modela Centrodieci i Divo. Bit će to ultimativni izlog bezvremenskog luksuza, dizajna i izrade kakvu njeguje Bugatti. Važno nam je da se ovi modeli automobila koriste i da se u njima uživa jer su upravo tome namijenjeni'.

Eto što ćemo moći vidjeti na našim ulicama:

SOC-ov automobilski muzej na otvorenom ekskluzivno će predstaviti najcjenjenije i najrjeđe primjerke automobilskog inženjerstva pa zaljubljenike u superautomobile na zagrebačkim i velikogoričkim ulicama, među ostalim, očekuju se:

Barchetta Quartet: Pagani Zonda Barchetta - Ferrari Monza SP2 - McLaren Elva - Aston Martin Speedster

Holy Trinity: Ferrari LaFerrari - Porsche 918 Spyder - McLaren P1

SOC-ova revija sadržavati će i najekskluzivnije modele brendova Bugatti i Pagani:

Bugatti: La Voiture Noire, Centodieci 300+, Divo, Chiron Super Sport, Chiron Pur Sport, Chiron L'Ébé Edition, Chiron Sport, Chiron, Veyron Grand Sport Vitesse WRC Edition, Grand Sport Vitesse.

Pagani: Huayra R, Zonda Barchetta, Zonda Cinque Roadster, Zonda Cinque Coupè, Huayra Roadster BC, Huayra Roadster, Huayra, Zonda S

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.