To je samo pleh! Istina, vrijedan 113 milijuna kuna! Slupao Paganija u srazu s Ford Fiestom od 20.000 kn

FOTO + VIDEO: Pogledajte kako se razbio! Vozač luksuznog hiperautomobila od 15 milijuna eura frontalno raspalio po Ford Fiesti od 3000 eura!

"Supercar Owners Circle Croatia 2022' započeo je jučer i "jurnjavom" po zagrebačkim ulicama, a pravi je krš nastao na Mlinovima, u podsljemenskoj zoni i to u prvoj dionici 1000 km dugog paradiranja najskupljih automobila na svijetu u Zagrebu.

To je samo pleh! Istina, vrijedan 113 milijuna kuna! Slupao Paganija u srazu s Ford Fiestom od 20.000 kn Facebook/Supercar Owners Circle/Twitter/Dani/fotomontaža
3. 9. 2022

Zagrepčani i svi koji su se okupili ispred katedrale u glavnom gradu imali su priliku uživati ​​u pogledu na neke od najskupljih automobila današnjice. Prolaznike je prestrašio jedan od njih koji se frontalno sudario s nadolazećim vozilom.Kako javlja PU zagrebačka, jučer u poslijepodnevnim satima dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

U nesreći je sudjelovao jedan od automobila koji je došao u Zagreb na događaj 'Supercar Owners Circle Croatia 2022'.

Iako je u nesreći nastala samo materijalna šteta, trenutak sudara u svoj je objektiv uhvatio i jedan od prolaznika koji je želio snimiti čudesne automobile. Na snimci možemo vidjeti i čuti kako se crni luksuzni automobil frontalno sudario s vozilom iz suprotnog smjera.

Materijalna šteta i nije prevelika, a brojni mještani sa zabrinutošću su pratili posljedice prometne nesreće u kojoj službeno nitko od putnika nije ozlijeđen.

U Hrvatskoj je i najskuplji automobil na svijetu

U Zagreb je stigao i najskuplji automobil na svijetu, Bugatti la voiture noire, kojeg je neimenovani vlasnik platio 17,6 milijuna eura.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.