Poskliznula se i tresnula stražnjicom o pod: pjevačica iznenada pala na pod (VIDEO)

Na Madonninom koncertu fanovi su vidjeli nešto više od očekivanog.

Poskliznula se i tresnula stražnjicom o pod: pjevačica iznenada pala na pod (VIDEO) Madona / instagram
22. 2. 2024

Unatoč svojih 65 godina, Madonna nastavlja s koncertima, dokazujući da su godine samo broj. Pjevačica koja se proslavila 80-ih godina prošlog stoljeća nastavlja nastaviti svoju karijeru, no više nego očito godine su je samo sustigle. Na nedavno održanom koncertu u američkom Seattleu došlo je do ozbiljnog poskliznuća pjevačice koja je pala na zadnjicu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)

Kako se vidi na snimci, na pozornicu je ušla na stolici koju je vukao pomoćni plesač. U jednom trenutku pada joj stolac i oboje padaju na pod. No bilo je više nego očito da to pjevačici nije smetalo, jer se odmah pribrala i nastavila s nastupom. Koncert je organiziran u sklopu njezine turneje The Celebration Tour na kojoj pjevačica nastupa u raznim zemljama SAD-a.
 

Madonna se smatra legendom u glazbenom svijetu, a slavu je stekla hitom Like a virgin koji je objavila 1984. Kasnije je obožavatelje oduševila i brojnim drugim hitovima poput Don't cry for me Argentina, Material djevojka, Like a prayer i La isla bonita Iako je Madonna daleko od toga da planira prekinuti karijeru, više puta je naišla na optužbe da se ne ponaša primjereno svojim godinama. Tako smo nekoliko puta mogli vidjeti kako se snašla u otkrivanju stvari koje nisu svima po volji.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.