Legenda je prevarila smrt: Tereza Kesovija progovorila je o kolovoškoj dramatičnoj borbi za život

TEREZA je otvoreno progovorila kako je ne tako davno već gledala smrti u oči i imala nevjerojatnu sreću što je još uvijek među nama.

Legenda je prevarila smrt: Tereza Kesovija progovorila je o kolovoškoj dramatičnoj borbi za život Tereza Kesovija / Instagram
18. 9. 2023

Tereza Kesovija, jedna od najuspješnijih i najpopularnijih estradnih umjetnica ljetos je prvi put progovorila o tome kako je za dlaku prevarila smrt. 84-godišnjoj umjetnici iz Dubrovnika pozlilo je 22. kolovoza. Vrlo slaba. Situacija je postajala sve gora i gora pa je pozvala hitnu pomoć. Sada je otkrila da je to učinila u zadnji čas. Da je još malo oklijevala... Onda je više ne bi bilo među nama.Bio je infarkt”, otkrila je Tereza Kesovija i dodala: “Da je došla (u bolnicu, op. a.) samo pola sat vremena kasnije, ne bih bio više." Pritom je zanimljivo da je Kesovia isprva čak odbijala pomisao na odlazak u bolnicu. No, kada je nakon prvog posjeta hitne ponovno osjetila vrtoglavicu i onesvijestila se, uslijedio je novi poziv za pomoć. Spasiocima je tada već postalo jasno da je stvar ozbiljna.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.