Tereza Kesovija hitno primljena u bolnicu, prijatelji zvali pomoć: "Nije dobro!"

Terezu je odvezla hitna pomoć, poznato je u kakvom je trenutno stanju.
 

Tereza Kesovija hitno primljena u bolnicu, prijatelji zvali pomoć: "Nije dobro!" Tereza Kesovija / Instagram
23. 8. 2023

Legendarna pjevačica Tereza Kesovija hitno je primljena u zagrebačku bolnicu nakon što joj je pozlilo i nije se osjećala dobro. Srećom, 84-godišnja Tereza sada se osjeća bolje, no trenutno je još uvijek u bolnici Dubrava, u šest ujutro na vađenju krvi, što mi je dovoljno bolno i teško jer imam tanke vene", rekla je. Novinari su je pitali i što se dogodilo, na što je popularna Konaoka odgovorila: "Nije, bilo mi je dobro. Radije ne bih o tome pisala jer ima ljudi kojima je puno gore od mene", rekla je. ispričala je umornim glasom za Jutarnji list. Otkrila je i da su susjedi zvali hitnu pomoć koja je dva puta dolazila po nju, no prvi put se u bolnicu vratila bez nje.
 

"Rekla sem jim, da nočem iti z njimi. Ne maram bolnišnic, upala sem, da se jim bom tokrat izognila. A upanje je bilo zaman, saj se mi je potem spet zameglilo pred očmi, začela sem omedlevati, Oblil me je hladen znoj, skratka slabo mi je bilo, zato so moji najbližji ponovno poklicali rešilca, včeraj sem prišla v bolnico, sedaj sem na preiskavah."

Pritom je dodala kako jako teško podnosi velike vrućine. "Još je teže sve ovo što se događa oko nas, sva ova ubijanja, silovanja, sve te elementarne nepogode. Nedavno sam bila u Sloveniji u Logarskoj dolini pored malog, lijepog slapa, koji je zbog jakih oluja, njegove bujice postao ogroman odveo jadne ljude u smrt.

Ne mogu samo klimnuti glavom i suosjećajno reći da mi je žao.Sve ovo, imam dojam, leži mi na srcu, osjećam težinu svih ovih negativnosti i svih ovih užasa oko nas, - objasnila je Tereza za koju se nada da će uskoro izaći iz bolnice.
 

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.