Silno promijenjena bivša hrvatska predsjednica oduševila je fotografijom: "Kao da se prepolovila" (FOTO)

Neki se pitaju je li s njom sve u redu... Kolinda nikad tako vitka, a oglasila se porukom "freedom"!

Silno promijenjena bivša hrvatska predsjednica oduševila je fotografijom: "Kao da se prepolovila" (FOTO) Borut Živulović/Bobo
27. 8. 2023

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se prije nekoliko dana na svojim društvenim mrežama iz Kijeva, gdje je bila u vrijeme proslave ukrajinske neovisnosti 24. kolovoza. Na sebi je imala majicu kratkih rukava s engleskim natpisom "freedom" i vojničke hlače. "S vama, prijatelji", glasila je njezina poruka ukrajinskom narodu na njihovom jeziku.
 

Dan kasnije pojavila se u ukrajinskoj narodnoj nošnji, a svojom fotografijom izazvala je veliko oduševljenje pratitelja. Obasuli su je brojnim komplimentima, a neki su istaknuli i da bivša predsjednica izgleda sasvim drugačije: "Kao da se prepolovila", napisali su jedni, a drugi rekli da se "proljepšala".
 

Ovo nije bio prvi put da je Grabar-Kitarević u ukrajinskoj prestiolnici. Ovoga je travnja posjetila i za svoj 55. rođendan. Istodobno je ukrajinsku tragediju povezala s hrvatskom poviješću i ratom u domovini, kada se i sama više puta morala povlačiti u zaklon.

Tada je napisala pratiteljima: "Tako brzo zaboravljamo... Živjeti ovdje i na tolikim mjestima diljem svijeta dokaz je koliko često sve čime smo blagoslovljeni uzimamo zdravo za gotovo." Dodala je i: "Ako sam išta naučila u ovih zadnjih 55 godina, to je ono što znači biti sam. I kakva je razlika kada stojimo zajedno."

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.