Tko na Krku u domu Luke Dončića pravi društvo Goranu Dragiću? Je li našao novu djevojku?

Iako si parovi na vjenčanju obećaju vjernost, dogodi se da bajka završi puno prije očekivanog. Dragiću se slična priča dogodila kada su on i njegova tadašnja supruga Maja prekinuli vezu. Je li već u zagrljaju nove ljubavi? I sve to se događa na našem otoku Krku, gdje novi vlasnik broja 7 kojeg je u Chicago Bullsima nosio Toni Kukuć ljetuje s jako dobrim prijateljem Lukom Dončićem na ladanju njegove obitelji.

Tko na Krku u domu Luke Dončića pravi društvo Goranu Dragiću? Je li našao novu djevojku? Instagram/Goran Dragić
4. 8. 2022

Razlozi prekida Gorana Dragića i Maje još uvijek nisu poznati javnosti. Nagađa se, ali bivši supružnici ne peru prljavo rublje u javnosti. Šute unatoč tome što je kružilo nekoliko glasina o tome tko bi se od njih trebao ponovno zaljubiti.

Vječnu vjernost obećali su si 2013. godine, a zajedno su živjeli godinama prije, čak i prije nego što se Dragić na draftu 2008. uspio probiti u najjaču ligu svijeta, NBA.

https://www.metropolitan.si/sport/kosarka/foto-s-kom-je-samski-dragic-na-dopustu/

Goran je ovo ljeto uživao u društvu prijatelja

Odmor je proveo u Krku, gdje obitelj Dončić ima vikendicu. Čak i simboli u opisu fotografije te sunčane naočale na licima poznatih košarkaša dokazuju da su na moru.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragic (@the_1_dragon)

 
Dragić je tamo uživao u čašici vina, a čini se i da je oko njih puno djevojaka. Možda će samac Dragić sljedeći godišnji odmor provesti s jednom od njih.

 
Nedavno smo dobili potvrdu da će 36-godišnji Slovenac karijeru nastaviti preko bare. Potpisao je jednogodišnji ugovor, vrijedan nešto manje od tri milijuna eura, s Chicago Bullsima.

Koristimo kolačiće u svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva na stranici. Ukoliko nastavite s pregledavanjem ove stranice pretpostavit ćemo da se slažete s tim.